ayseheyecanli Aeell evet kaba büyük şeyleri halledelim hiç olmasa dedik ilk aylarda onları hallettik çıktı aradan bi anne yanı kaldı onda da fiyatlar gereksiz pahalı
Merveeildeniz Aeell 28+2 yavaş yavaş yıkadım ütülemeleri kaldı onlarıda yavaş yavaş yapıyorum en geç Ocak 12 inşallah doğum ama çok zorluyor minik çok hareketli bir kız :) ağrılarımda çok fazla
Merveeildeniz Aeell hiç geçmeyecek sanıyorum gerçekten sanki ömrüm boyunca bu nefes darlığı ve ağrıyla yaşayacakmışım gibi geliyor 😄 geçecek diyor doğum yapanlarda tatmin olmuyorum hiç 😄 bide benimki yukarı hiç çıkmadı hep aşağıdaydı o yüzden kasıklarıma ve bacak arama aşırı ağrı baskı yapıyor
Musel Aeell 27+5 günlüğüz cinsiyetimiz kız herşeyimiz hazır doğum çantamızda hazır riskli gebelik olduğu için ne olur ne olmaz herşey hazırda dursun dedm birtek temizliğim kaldı onuda hergün yavaş yavaş yapıyorum 🙈
Aeell Merveeildeniz ah o dert bendede var sureklı kasıkta ay ıdrar torbaba baskı yapıyor sureklı tuvalletıyım cok afedersin bazen kaçırıyorum bıle
Lalalalaa Aeell 28+2 Allah nasip ederse oğluşumuz olacak 💙 kıyafetlerini daha ütülemelim, tetanoz aşısından sonra yapacağım. Daha bebek arabası vs kolide duruyor onları indiricez dolap üstünden. Alınacaklar hemen hemen bitti yıkanıp düzen oturtulacak 😍
Lalalalaa Aeell amiiiin canım cümlemiz inşallah tek duam bu hepimize. Sağlıklı olsunlar sağ sağlim kucağımıza alalım da başka bişi istemem 🙏
Aeell Merveeildeniz hahahahha boşuna demiyorlar ana olmak kolay değil diye al sana kanıtı hala uyuyamayn ben hep Allah kurtarsın dediklerin de çok şaşırırdm niye böyle diyorlar diye meğersem çok haklilarmis
ayse2205 Aeell 25 aralık ta dünyaya gelicek kızım inşallah. Herşeyi hazır ama henüz yıka ütüleye geçmedim. Hastane çantası için şuan erken gibi o yüzden rahat davranıyorum🙃 Bi tur dip bucak yaptık temizlik bi tur daha yaparız gibime geliyo 😅
Aeell ayse2205 al bizdende o kadar ben yaptım dip bucak ama birdaha yaparim cunku 3 bebem daha var malum batiyo