ArasMom__ Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim son bie aydır eşim yanıma yaklaşınca kokusu midemi bulandırıyor rahatsız ediyor söyleyince kırılıyor adam bakımlı temiz kokuyor ama midemi bulandırıyor çok saçma.😂 Kader arkadaşlarım var mı 🤧
babyandmomy__ ArasMom__ ayy evet bende de aynı kafamı gömer uyurdum önceden şimdi arkamı dönüyorum sürekli 😂
Defne__rz ArasMom__ valla ben eşime diyorum git elini yıka yüzünü güzel yıka yok kokuyosun yok fazla sarılma darıliyorum herşeyi söylüyorum 🤣🤣🤣adam artık alıştı ne yapsın hepimizde aynı galiba
ArasMom__ babyandmomy__ bende uzaklaşıyorum ama eşim çok teması seviyor sürekli bir sarılma bende kötü oluyorum 😂🤧
ArasMom__ Defne__rz ay bende söylüyorum sonra adamcağız diyor bak gerçekten kalbimi kırıyorsjn diyor bende diyorum napiyim söylemeyeyim mi
Betth Bende de var yalnız olmamak birazcık içimi rahatlattı. Ben hatta eli elime dokunsa yada ayağı ayağıma ondan bile rahatsız oluyorum. Gece bile ayağı değse ayağıma uykudan uyanıp ayağımı çekiyorum. İğrenç duygular Allah yardımcımız olsun kızlar hepimizin 😞
Zeynep3 Normalde gün içinde midem bulanmıyor diye sevinirken eşim eve girer girmez midem bulanıyor 🥲😀 eşime çok üzülüyorum 🥹 parfümü , şampuanı hepsi kokuyor sanki 🥹🥹 Eskiden kapıdan girer girmez üzerine atlardım, şimdi o gelince kaçacak delik arıyorum 🥲🥲🥲
zeydalp ArasMom__ ayyy demeyin öyle eşinize arkadaşlar yazık üzülüyorlar kendinizi onların yerine koyun ne çok üzülürdünüz :( benimde tanıdığım var hamileyken eşi yaklaştığı an kusan bizde gözde karartma derler kimisi eşi kimisi aileden biri olurmuş. Çok şükür başıma gelmedi
Zeynep3 zeydalp elde olan bir şey değil ki başına gelmeyen anlayamaz . Nasıl bir yiyecek içecekten tiksiniliyorsa aynı bu da öyle bence kimse bu durumda olmak istemezdi çok zor bir şey geçse de rahatlasak 🥲🥲
Beybyi ArasMom__ benim eşim sigara içince çok kötü koku geliyor diyordum dişini fırçaliyorfu gargara yapıyordu bu sefer macun gargara kokusu beni mahf ediyordu🫠
Oksuruksurubu Soydaner ArasMom__ 1. Tremesterde sanki o konuşunca arkadan döv beni döv beni duyuyordum. Şuan 2. Tremesterde kocama eski aşkım geri geldi 3. Allah kerim😂😂