yagmurus greybrde maalesef öyle ilk doğumumda 8 saat suni sancı çekmiştim ondan önce 7 saat de doğumhanedeydim kıyafetlerle bunalmıştım artık
Bergamot Baby_lover aslında ameliyathane elbisesi tarzı bir şeyle çıplak giriliyor. Ama ben doğuma ucu ucuna yetiştiğim için sütyen, atlet, kazak, takılarım vs hepsi üstümdeydi. Yünlü çorabım dahi duruyordu. Anca altımı çıkaracak vakti buldu hemşireler 🤭
Hatice5258 Baby_lover sütyensiz önlük ile bebek doğmasına yakın önlüğü kestiler bebeği döşüme yatırmaları icin
Kubraalp67 Baby_lover üzerinizde hiçbir şey olmuyor sadece hasteneden verilen önlüğü giyiyorsunuz odanıza geldikten sonra normal kıyafetleri giydiriyor hemşireler.
Gizemmm-61 Emeltsb ben çok üşüyüp titremeye başlamıştım hem soğuk ve hem korku , anestezi iğnesini de çok abartı gibi anlatmışlardı onun korkusu çok ayrı yüklüydü sonra dedim birden kendime burda kendimden başkası yok sakin olmam lazım kendimi toplamıştım
MorKelebek54 Baby_lover dogumda hic bisey giymiyosunuz. Hastanenin verdigi hasta elbisesi oluyo onlardan vericek size onunla gidiyosunuz