Baby_lover Çok alakasız ama doğum yaklaştıkça anlamsız sorular ve ihtimaller akıldan geçiyor. Doğum yapan annelere sorum var, doğuma sütyenle mi giriyoruz yoksa sütyensiz mi 🙈
greybrde Baby_lover sezaryanda olsa canlı doğumda olsa amaliyat elbisesi giyiyorsun tabi iş çamaşırı dahi yok
Mzzz Baby_lover hastahane çantasına emzirme sütyeni koymuştum çünkü doğumdan sonra gecelik giyiyorsun yalnız nerden geldi böyle bir soru. 😂😂😂
Deniz4848 Sutyensiz , donsuz 😅 Ben ilk doğumda altımdaki çamaşırı çıkarmamışım ebe donunu niye getirdin demişti 😂
yagmurus greybrde iki normal doğum yaptım ikisinde de ameliyat elbisesi giymedim gittiğim kıyafet vardı üstümde hatta diğer kişiler de öyleydi
prens_prenses_annesi Baby_lover cirilciplak ama onluk gydiriyolar ve dogum yaptiktan snra sudyeni tkip geceliklerinizi giyiyosunuz
Defnezumramom Emeltsb çıktıktan sonra çok üşümüştüm ben orda hissetmedim de eylül ayıydı bu kez şubatta bakalım donacak mıyız😂
Semakantar Emeltsb ay ben dogum bittikte sonra cok üşümüştüm beni odaya götürürlerken titriyordum kan kaybindan olsa gerek giderken sıkıntı toktu cünküü
Mervealya1992 Emeltsb ben martta dogurmultm nedense hıc usumedım yaa amlythanede ve cktıktan snrada hıcbızaman üşümedim hatta kendı kendkme neden usumedım herkes üşüyor yanlısmı yaptılar dıye sorgulamıştım😂😂
Emeltsb Defnezumramom benimde doğum nasipse şubatta soğuğu hiç sevmiyorum aklıma bu aralar takıldı hem üşüyüp hem doğuma nasıl adapte olacağım diye 😅
Defnezumramom Beybyi ufak çaplı donarız gibi ya hasta olmasak iyi önemli olan o çünkü dikişlerle öksürmek falan kabus çünkü 😂
rosatue Baby_lover Sansür yok. Kocaman, çırılçıplak bir jelibon oluyoruz 😂😂 Önlük var gerçi ama koca ekip her şeyi görüyor. Ameliyathane ise çok soğuk oluyor fakat üşümek aklıma gelmemişti.