hepoyleolurzaten__ Dubai çikolatası yedim (0) Burcu yaprak sarma yedim (0) Pandora bilekliğim var (0) Dayson kullanıyorum (0) Ugg giydim (10) Harf kolye (10) Kızılcık şerbeti izledim (0)
Merve_kucuk hepoyleolurzaten__ Dubai çikolatası yedim (0) Burcu yaprak sarma yedim (0) Pandora bilekliğim var (0) Dayson kullanıyorum (0) Ugg giydim (10) Harf kolye (10) Kızılcık şerbeti izledim (0) Aynısı 😂
Sum_123 hepoyleolurzaten__ dubai çikolatası yedim ama kendim yaptım ve tabiki şerboyu izliyorum. 😂Diğerleri yok
fatsfats-92 Ugg taa ben lisedeyken vardı ya ben giyerdim 15 sene önce😂 Harf kolyem de öyle yıllar öncesinde vardı kızılcık şerbeti izliyorum gerisinin kölesi olmadım çok şükür 😂😂
Miniklerinannesiyim babyandmomy__ valla bende olurdum yani böyle güzell kölelik mi olur 🤣 hepsinin başında para var kızılcık şerbp hariç
myavocado hepoyleolurzaten__ 😂 sadece kızılcık şerbeti izliyordum onu da bu sezon bıraktım baydığı için
_ozlmm hepoyleolurzaten__ Dubai çikolatası yedim eşim alıp gelmiş ziyan olmasın dedim 😂😂 Harf kolyem var eşim hediye almıştı oğlumun baş harfi ❤️ Kızılcık şerbetini başından beri takip ediyorum 😂 30 puan