Iraz Nesonunbeybi tahmindebulunmadi 14 haftalık gözüktü ulstrasonda 2-3 gün önde geçmiş vakti dedi maalesef cinsiyet de alet kötü dedi bakmadı pozisyonuda çok tersmis
Iraz babyandmomy__ 13+5 de gittim ama maalesef yorumda bile bulanmsdi 13 haftalık hemen hemen dedi Sinemce1 Ayshababy Sinemce1 Beyza_dgs Wolf13 ipos Nesonunbeybi 5673glksyebr makinem kötü dedi pozisyonu çok zor çok değişik durmuş şuan dedi 😔 ne zaman gitsem tekrar bu defa özele gideyim diyorum yoksa başka bir devlete mi gideyim
babyandmomy__ Wolf13 öğrenince direk doktordan mı öğreneceksiniz yoksa bir etkinlik düşünüyor musunuz
5673glksyebr Ben 14+5 de gittim öğrenemedim🙁 hiçbir tahminde bulunmadı. Çok erken dedi. 18. Haftada gelirsin dedi. Yüzde yüz emin olmadan söylemiyor doktor. 🥺 Şehir hastanesine gidiyorum. O yüzden de geç söylüyor olabilirler.
Newmomdml Iraz 14. Haftadan sonrasi daha garanti hatta bekleyebilirim diyorsan 16 yi bekle oyle hazirliklara baslar
Tinkivinkidipsi Sinemce1 benim kese de fasülye gibi bebek o fasülyenin sağında duruyor erkek mi yani 😂
Sinemce1 Tinkivinkidipsi doktorum bana 6 haftalıkken kesen fasülye gibi bebek sağ tarafa yatmış erkek olabilir dedi dediği çıktı 🥲💕
Tinkivinkidipsi Sinemce1 benim 8 haftalık kese yuvarlak değil fasülye gibi bir şekli var ilk kese göründüğünde küçücük ovaldi 7.hafta bayağı uzunlamasına büyüyüp fasülye görünümü almış bebek de fasülyenin kıvrımlı olan sağ yerine tutunmuş görünüyor
Tinkivinkidipsi Sinemce1 benim de kese fasülye gibi ve sağda yapışmış görünüyor hafta 8. Yani erkek olma ihtimali mi yüksek 😮