Sum_123 Arkadaşlar samsung s23 telefonum kilit ekran şifresini unuttum ve deneyerek bulmaya çalışıyorum. Acaba kaç denemeye bloke oluyor veya olurmu bloke. Bilen yazarsa sevinirim önemli!
Sum_123 Melosum34 ya daha çok yeni telefonum o yüzden bi işlem yapılsın istemiyorum ama mecbur vericem sanırım normal garantiye yollayacaz da işte verene kadar denemek istiyorum ama bloke olur diye korkuyorum
Melosum34 Sum_123 aşkım garantiye gerek yok eşimin eski teknik servisi vardı oradan biliyorum 200-300 TL bir tutara telefonu sifirliyor 🙂
Sum_123 Melosum34 benim eşiminde kardeşi telefoncu ama kendisi yapamıyor galiba yazılımcı bi arkadaşına sormuş 300 e yaparız demiş.bizde ne bilim korktuk garantiye kendi yerine yollayalım diye düşündük
Sum_123 Melosum34 peki eşinize sorar mısınız kaç denemeye bloke oluyor acaba. En son ki denememde 2 saat süre verdi
Melosum34 Sum_123 5-8 denemede süre verir 10-12 denemede bloke olur modelden modele değişir bu diyor mesela iphone 6 da bloke oluyormuş
Sum_123 Melosum34 benim 13 ü geçmiştir denemem ama bloke olmadı Allah Allah. Of okadar üzüldüm ki 1 haftalık telefon daha ya nasıl şifreyi unuttum nasıl yazmadım biyere çok kızıyorum kendime🤦🏻♀️