Esra1999 Kızlar ben 3 gün önce merdivenlerden düştüm ve bebeğim ters döndü makat pozisyonunda aranızda bu durumda olan varmı sonradan düzelirmi
Aylaa123 Esra1999 daha haftanız erken sizin düşmenizle bebek ters dönmez ki zaten o haftalarda sürekli pozisyon değiştiriyor 38 haftalığım geçen hafta dönmüştü bu hafta gene makat duruyor
Rabiamina Esra1999 daha erken. Ben de 28 haftadayim nasıl duruyor onu bile bilmiyorum. Şimdiden telaş yapmayın hareketlerle ileriki haftalarda dönenler bile var. Şimdi iyi olmaya bakın bence, geçmiş olsun bu arada
Annelikmghb Esra1999 benim gebeligin basindan beri tersti dün döndü dogum pozisyonu almış yakinda seninkide döner merak etme gecmis olsun dikkat et
Esra1999 Doktoruma da söyledim herhangi bişey yapılmaz dönmesini beklicez doğum tarihine kadar dedi de benim durumumda olan varmıydı acaba herhangi bişey yaptınız mı
Esra1999 Düşerken iki ayağımızda incittim bu nedenle yürümekte güçlükte çekiyorum biraz ağrılarım diner dinmez yürüyüş yapıcam yürüyüşle düzelirmi
R-veyda44 30 haftalıkken gittiğimde benimkide makatti yani ayaklar aşağıda dün gittim normal doğum pozisyonuna geçmiş bence sıkıntı etmeyin döner geri
Esra1999 Aylaa123 düştükten sonra döndü bebek zaten hareketleri tuhaflaştı çok korktum bişey olucak diye ama inşallah kötü bişey olmaz olmadıda çok şükür
Esra1999 Annelikmghb teşekkür ederim inşallah döner bakalım sezeryan hiç istemiyorum bakacak kimse yok ailem memlekette ben ve eşim tek varız doğumda kim yardımcı olucak endişesine girdim ah bu hamilelik stresleri 😅
Annelikmghb Esra1999 ilk haftayi atlatırsan gerisi hal olur insallah Allah bir avazda kurtarsin vaktinde bizi 🤲🌺
Esra1999 Annelikmghb amin amin inşallah cümlemizi tez zamanda yavrularımızı vaktinde alalım kucağımıza
Nuryakup Döner inşallah bu kadar stres yapmayın bebekte sağlık sıkıntısı yoksa ben 31+4 hâlâ yan yatıyor daha pozisyon almadı bebeğinize bişi olmasın önemli olan o🫠❤️🔥