Dkyckbraaa-1 Reglime 3 gün var bat 25 düzenli regl oluyorum bu ay bebek istiyorum. Ve yumurtlama günlerimi takip edip birliktelik yaşadım kahverengi lekenin sebebi sizce ne korktum?
momBg Dkyckbraaa-1 canım tam olarak nasıl oldu bende regl günüm bugün ama olmadım iki gündür çok az az aşırı açık renk kahve ve pembe geliyor test yapsam çıkarma yerleşme böyle bişey mi🥹🥹
Brcarss Şu an bende aynı durumdayım . Az önce test yaptım cok hafif silik cizgi var onu tam tam çope aticakken gordum ilk 2 -3 dk gorememistim . Bilmiyorum artik birkac gun sonra yine test yapacagim
maviskokiz Brcarss çok afedersiniz ama akıntınız koku var mı bende de kahverengi akıntı var koku var korktum
Brcarss maviskokiz yok bende öyle keskin bi koku açık pembe ve kahverengi olarak var . Ve bu tarihte benim adet olmam gerek. Adet oluyorum sandim ama 2 gundur boyle
momBg Brcarss canım tam olarak nasıl oldu bende regl günüm bugün ama olmadım iki gündür çok az az aşırı açık renk kahve ve pembe geliyor test yapsam çıkarma yerleşme böyle bişey mi🥹🥹
Brcarss momBg evet kahverengi ve pembe geldi regl günumde 10 gün sürdü. Test yaptim pozitif cikti. Yerlesme kanamasiymis doktor oyle soyledi