KubilayEsraKayadelen Gkhnm97 kuzum ben bi ay yaptım bıraktım bilerek düşük falan yaptırır diye o konuda fikrim yok
Gkhnm97 KubilayEsraKayadelen canm senin adetin o zaman erken gelmisya kac gun erken gelmisti bnm 8 gun once geldi sen adetini olup bittikten sonrami hamile kalmistin ne zaman ogrendin canm hamile oldugunu
KubilayEsraKayadelen Gkhnm97 kuzum 10 nisan da adetim bitti bende küre başladım 1 mayısta adet oldum normalde 6 sında olmam gerekiyordu adetim bitincede başka kür falan yapmadım 2 hazirandada adet olmam lazımdı olmadım hamileydim
Tazegelin12 Mrveek60 bir pcoslu olarak kesinlikle önermiyorum gayet duzenli adet goruyodum ve sogan suyunu yaptiktan sonra ilacsiz adet olamaz hale geldim ve tek yumurtada pco vardi sonra ikisinde birden oldu
Heisenberg Mrveek60 Ameliyat dahi edilemez boyutta olan tümörüm 15 günlük soğan kürü ile yok oldu. Koskoca profesör bile şaşırdı😅 Allah'ım bu kür vesile olsun sen şifasını ver diyerek diktim her seferinde😅 Gerçekten soğan kadın rahmi için yaratılmış🌺
Mrveek60 Heisenberg geçmiş olsun canım Rabbimin mucizesi işte soğan zaten bir ilaç kadar etkisi var dahada vazla yani
Ebrugunesss Mevaninannesiii Nasıl yani parladı kist patladı 17. Gün 15 gün soğan suyunu yaptın 17. Gün kanama falan mı oldu canım bi detaylı yazarmısın
Mevaninannesiii Ebrugunesss 15 gün içtin 17. Gün aşırı sancıyla hastaneye gittim kist içerde patlamıştı üç gün hasanede yattım ilaçlarla içerdeki kan dışarıya çıktı taburcu oldm canım sonraki ay hamile kaldım
Ebrugunesss Mevaninannesiii herkeste böylemi oluyor acaba çoğu kişi soğan suyundan sonra adet oldum ama adetim yoğun oldu sonra hamile kaldın diyor ama seninki niyetiyle oldu ki
Mrveek60 Mevaninannesiii aybkburk bende işte deniyorum inşallah faydasını görürüm soğan kurunu duymuştum ama hamilelikte bir faydası olduğunu yeni öğrendim
halimeaydinnn Mrveek60 bende yaptim ilk gebeligimde bi ay ictim her sabah sonra hamike kaldim gercekten sogan kuru cok iyi tavsiye ediyorum
aybkburk Mrveek60 soğan kürü ile iyileştim adetim düzene girdi Allahın izniyle sonra hamile kaldım bende , inanın çok ama çok faydası var deneyin derim korkulacak hiçbişey yok