Ftma4 busrax_ değerleriniz kötü değil ileri hareketlilik 16 daha yüksek olabilir yerinde hareketlilik çok fazla var
Mzzz Ftma4 sperm hızı oyle hesaplanmz hızlı + orta+ yavas hepsinin toplami yani sonuç gayet iyi keşke araştırıp bilgi verseniz 😢 boş yere stres yaptirmazdiniz
Zeynep9120 Ftma4 anormal kz o normal sperm sayısını gormedin mi ikiz üçer dogurtur kadına 😂😂 benim cook gecmısm var ordan bliyorm bu testlerle alakalı benm esimin o sayı 4 milyondu 3.gebelıgım yani morfolojide 0 esimin :)
Zeynep9120 busrax_ hareketli sperm oranı yüzde 80 küsür zaten bzm yuzde 20 idi illa bsey istiyosan dogal takviye ver eşime pekmez tahin vs ama esinin testi normal merak etme
Ftma4 busrax_ keçi boynuzu pekmezi sabah akşam tatlı kaşığı ver ısırgan otu kaynatıp içir çekirdekli kuru üzüm havuç çiğ kabak çekirdeği ben eşime bunları veriyorum bizim hareketlilik sıfır dı şimdi 20
busrax_ Ftma4 normal sperm 12 dediniz ya en altta yazandan mı bahsediyorsun acaba 🤔 kafam karıştı orada anormal yazıyor
Ftma4 Mzzz o testler konusunda en tecrübeli benim emin olun tüp Bebek için 6 kere sperm testi vermiş insansız kafamıza göre söylemiyorum emin olabilirsiniz
Mzzz Ftma4 merak etme canım bnfe tüp bebek yaptirdim çok araştırdım bence tekrar arasitirin helsinin toplamı sayılır