Mrry TrgyMrv on kilo aldım canım korkma şimdiden iki kilo çok gibi gelmesin boyun varsa kaldırır zaten bide iştahını az kontrol ettiğinde almıyosun çok benim dokuzumcu aya girince oldu kilo çünkü yedim gerçekten tutmak istemediö kendimi açıkcası son zamanlar😢ama bana bacaklardaki kilo kalacak diye korkuyorum😂
zmmm 7. Haftamdayım 2 haftadır dehşet şekilde gaz sorunum var. Bulantım da oluyor ama çoğunluklukla kusamadan öğürüyorum ve ağzımdan deli gibi gaz çıkıyor. Nasıl bir şey hiç anlamıyorum gerçekten. Bu kadar şiddetli yaşayan var mı bu sorunu varsa da çözüm olarak ne yapıyor çok merak ediyorum. Çünkü bütün günüm böyle geçiyor ve hiçbir yemeği de yiyemiyorum artık 😔
Gnygns zmmm bana faydası olmadı ama tavsiyeler şunlardı: ılık duş, sıcak su torbasını ayağa ve sırta koymak, kimyon kullanmak, rezene içmek,soda içmek,gaviscon şurup.bunlardan faydalanan çok olmuş ama ben 29. haftadayım hiç biri bende işe yaramadı
TrgyMrv zmmm ben yaşadıklarından sadece gaz problemini yaşıyorum şuan. Kusma bulantı yok , iştahım son derece açık . Kendimi frenlemem lazım. Sadece çoooook uyuyorum 😴😴😴 uyku feci yapıyor👍 .. çubuk kraker öğürmeni kesmek in en basit ve en etkili yöntem. Bulantı oluyorsa da marketlerde zencefilli şekerler var onlardan al keser..
Tugce58 zmmm bende aynıyım maden suyu içiyorum ama oda belli bi süre sonra kusturuyo🤦♀️ Hiç bi şey etki ermiycek gibi🙄
Gnygns TrgyMrv 29+3 oldum gazımda en ufak bi.değişiklik yok her akşam gaz sancısından ağlayarak uyuyorum artık.yememe içmeme dikkat etmeme rağmen azalmıyor hatta her gün çoğaldı.böbrek genişlemesi, enfeksiyon filan da çok oldu ama hamileliğin en zor kısmı neydi derlerse tek cevabim gaz sancısı.inşallah seninki geçer 🙏
TrgyMrv Gnygns ben kefir içmeyi deneyeceğim mahvolmuş durumdayım , böyle gaz hayatımda çıkarmadım 😩😩😩😩
zmmm Gnygns şimdilik sancı şeklinde bir ağrım yok ama gün geçtikçe şiddetlendiğinden endişe ediyorum ben de. Bir kaç aya geçicek diye avutmak istiyorum kendimi ama sizinki gibi olmayacağının da garantisi yok :// tavsiyeler için çok teşekür ederim. gaviscon bana da hiç etki etmedi mesela ama diğer söylediklerinizi deneyeceğim. Umarım bir faydası olur.
TrgyMrv Mrry maşallah 1.66 filan boyum . Tek korkum kalıcı kilolar 😞😞😞 bacaklardaki kiloyu düzenli yürüyüş ve ödem artırıcılarlar verebilirsin üzülmeeee🥰😌😌
Heisenberg Ellaynagme Rezene yüzünden bir kadın ölümden döndü burda. Bitki çayları gebelikte yasak kan sulandırıcı ve ödem attırıcı etkisinden dolayı düşüğe bile sebep olabilir lütfen yanlış yönlendirmeyelim kimseyi🌺 Bağırsak hareketleri gebelikte ilk trimester döneminde çok yavaşlar zaten eğer müdahale edilmesi gereken durumdaysa doktor gerekli ilaçları verecektir. Onun haricinde sabah aç karnına çiğ badem ve su içmeyi deneyin, öğün aralarında kefir ve yoğurt tüketin çok işe yarıyor 🎈
TrgyMrv Heisenberg rezene ile ilgili söylediklerinize katılıyorum. Okuyup araştırdım da ciddi sonuçlar yaratıyormuş hamilelikte. 🥺 teşekkür ederim bol kefir ve ayranlı yoğurtlu günler beni bekler🥰🥰🥰🥰
Gnygns Heisenberg 😳😳😳😳 yaaa burda herkes rezene öneriyor bebeklere bile veriyoruz diyolar.ben de 2 kupa içtim geçen bir gün içinde ama faydası olmayınca içmez olmuştum.çok sağolun 🙏 yoğurt ve çiğ badem babamısın demedi de ilaç yazdı dün gece doktor inşallah faydası olur 🙏
Ellaynagme Heisenberg tabiki herseyin fazlası zarar. Bende zorla ic demiyorum ki oneride bulunuyorum. Doktorum bitki cayları icilebilir dedi 🤗 bende kullandım hic bi yan etkisini gormedim. Bazılarında yan etkisi olabilir yada baska bişeyi tetikleyebilir tabi orasıda kişinin kendisini bilmesiyle alakalı. Yada kesin nedenin rezene cayı olduguna pek inanmıyorum, başka etkenlerde vardır
zmmm TrgyMrv umarım olmaz da diğerleri :/ bulantı yaşam kalitesini ciddi ölçüde düşürüyor çünkü bütün gün hasta hissediyorum kendimi. Daha şimdiden boğazımın etrafı kıpkırmızı, kanlı. Zencefili taze olarak sıcak suyla deniyorum ama şeker daha pratik bir çözüm olabilir, varlığını unutmuştum onların teşekkür ederim 🙏🏻
Gnygns TrgyMrv evet ben de kefir yapıp içiyorum.sade ayran daha çok gaz yapıyor da kefir daha iyi.geçmiş olsun size de 😔dün gece doktor tablet hap yazdı bakalım faydası olacakmı 😏
Migrenligebe TrgyMrv bildigin kadariyla evet 😂 7.5 aylik oldum bi ara gecer gibi oldu ama cok fena geri dondu. Normalde insan bi gaz cikardi mi rahatlar ama hamilelikte defalarca da cikarsan bitmiyor. Cikarmasan sancilaniyosun zaten 🙄 evden disari cikasim yok sirf bubyuzden 🤭
Mrry TrgyMrv spor yapıyordum da gebelikten önce sonra nasıl olur bebekle bilmiyorum bakalım yine de inceltmek için uğraşıcam☺️🧘🏽♀️
Heisenberg Gnygns Doğum sonrası belirli ölçülerde iyi gelebiliyor ama gebeyken yasak canım☺️ Aklında bulunsun🌺