Mavisilegamzeli 3 günlük olduk çok şükür 🙏🏻 fakat göğüs ucum yok. Silikon göğüs ucu kullanıyorum onu kapması zaman alıyor ve düzgün yapışmıyor memeye. Başka önerisi olan var mı ?
Aysesare Mavisilegamzeli arkadaşımında yoktu göğüs ucu, o da silikon göğüs ucu kullandı bebeği sürekli emzirdi. Tutmasa da zorladı şuan kendi göğsünü veriyor 😊 biraz dene pes etme 💞
Brlgry Mavisilegamzeli aynısını ben yaşıyorum 5 günlük olduk sağıp veriyorum mememi ememiyor sinirden ağlıyor anında çok üzülüyorum bende plastik uç aldım ama yapışmıyor kayıyor en son aldığınız uçtan memnun kaldınız mı bebeğiniz alıştımı emmeye ne durumdasınız
Elif-Met 10 cc.lik eczaneden enjektör alın onun iğne takılan yerini genişliyecek şekilde kesin ve vakum yapan yani ilacı çekmek için içinde silindir var ya onu kestiğiniz yerden geçirin yani şırınga tam tersi haline gelsin. Parmaklarımızı koyduğumuz o kısımı meme ucuna tutturun ve vakum yapın göğüs ucunu büyütüyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Mavisilegamzeli Aysesare Canım doktor geldi emzirme eğitimi verdi hastanede yapışmıyor dedim bu marka iyi değil bebedor için dedi. Wee baby nin daha iyi dedi şimdi aldırdım eşime gerçekten hemen yapıştı ve emdi çok şükür demek ki markadan markaya değişiyor.
Nursemom0857 Eczanelerde göğüs ucunu büyüten aparatlar var canım. Göğüs ucuna yerleştirip içinde ki havayı alıyorsun. Oluşan vakum etkisi ile göğüs uçları çıkıyor. Lansinoh markasının ki 35 tl civarı. E-bebekte var. Emzirmeden 5 dk önce uygulaman yeterli.Bir bak istersen..