Arkadaşlar merhaba. İlk defa soru soruyorum burada, ilk gebeliğim. :) Bu uygulamaya göre hamileliğimi takip ettim. 17 Mart son adet tarihimin ilk günüydü yani bu hafta 31 haftalık görünüyorum bugün özel nedenlerden dolayı ilk defa doktora göründüm ve dediğin tarihe uyuyor 30/31 haftalık dedi ama 30 haftalık yazdı ve hemşiresine öyle not ettirdi. 1.5 kilo dedi sizce normal mi? Neden 31 haftalık demedi? Öyle olsaydı daha mı kilolu olurdu? Kilolu sağlıklı bebek olsun isterdik, hamilelikte ben çok kilo alınca normalin üstündedir sandık, üzüldük. Tabi buna da şükür yanlış anlamayın lütfen.. Devlet hastanesine gittim, şansıma iyi doktor çıkar dedim ama çok sert biriydi hiç bir şey soramadım..
Birde eşimle birlikte kız bebek olacağını çok hissettik, eskiden tatlı severdim hamilelikte hiç tatlı sevmedim sadece tuzlu. Karnımda kız bebeğine hamile olan şekli ve çizgisi diye biz kesin kız olur sandık. Fakat doktor erkek dedi bu aşamada doğumda farklı çıkabilir mi bebek, bunu tecrübe eden anneler varsa yazabilir mi lütfen? Teşekkür ediyorum şimdiden..💗🌸