Cicegim03 Doktor bu gidişle sezeryan dedi Ben gibi olan var mı? Son haftalar döner mi bilmiyorum Hayırlısı neyse o olsun ama ben normal Doğum istiyorum tabi :)
Seherr Cicegim03 bence daha çok erken karar için annem kardeşime hamileyken bebek hep tersti sezeryan konuşuluyodu ama annemin sancısı başlayınca bebek kendiliğinden dönüp doğum pozisyonunu aldı hatta hastaneye yetişemeden bebek evde doğdu :)))
Merve201119 Cicegim03 canım daha zamanın var döner inşallah benim şuan 36 haftadayım yeni dönmüş hoş dönsede farketmez ben sezaryen olucam inşallah seninkinde döner rabbim hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin
Dunyammmmmmm Canım ben de 32 deyim. Son 2 haftada 3 kere döndü :) merak etme daha döner hatta çok döner ☺️ Arkadaşımın bebeği son 1 saat içinde dönmüş mesela ☺️ Rahat bırak bebişini o ne yapacağını bilir annesi 😉
Cicegim03 Endegerlimoglum inşallah bende düşünüyorum acaba dönmesi için pilates falan yapsam işe yarar mı
Endegerlimoglum Cicegim03 pilatesden ziyade dönmesi için nette bazı şeyler yaziyo. Ne kadar işe yarar bilemem ben yapmıştım bazılarini🙈
Duyguethm Bende 32 haftalik hamileyim benimde ters suan dün kontrolüm vardi doktor bol bol yürü daha vakit var dôner tekrar dedi benim bu haftaya kadar dogum pozisyonundaydi üstelik bu kontrolde dönmüstü yine eski haline gelir insallah
Leyla1995 Benim bebek 30 haftalik iken kafasi asagiyi donmustu ve suan 35+6 olduk hala ayni pozisyondan☺️ Merak etmeyin daha doner