PinkyJelly iremafsin ireemm bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı 🙈 iki gündür içimde karınca yürüyor gibi kımıl kımıl minicik bi his var ama bebek mi acabaa 🥹♥️♥️
iremafsin PinkyJelly Ayy ben daha hissetmeye başlamadım ama bence artık yavaştan hissederiz🥹🥰 Ama bende de dünden beri yürürken böyle karnımın içinde sanki bir ağırlık var da hatta aşağıya çekiliyormuş gibi hissediyorum garip bir şey 😂😂😂😂
PinkyJelly iremafsin az kaldı hissederiz bir iki haftaya bence🙈 cumartesi kontrolümüz var bakalım, artık ayda bire düşücez nası dayanırım bilmiyorum 🥹
PinkyJelly iremafsin selamm birden aklıma düştün doğum tarihlerimiz aynı olacaktı nasılsın ağrın sancın var mı 🥰🥰 biz 15 mayısa gün aldık sezeryan olacak
iremafsin PinkyJelly Selamm,ne iyi düşünmüşsün 🤍 Ağrı sancılar olmaz mıı , anlık gelip gidiyor 😂 bizde yarın gün alacağız doktorumuzda uygun görürse 15 Mayıs düşünüyoruz bizde 🤩 sende durumlar nasıl,nasılsınn
PinkyJelly iremafsin ayy aynı gün doğuracağız desene 🥰 Geçen hafta gittiğimde sancı çıkmıştı nstde, artık yokluyor yavaştan dedi doktorum🫠 belimden kasıklarıma ağrı vuruyor mide bulantısı yapıyor umarım gününü bekler daha küçük çünküü 🥹
iremafsin PinkyJelly Bir sıkıntı çıkmazsa bizde 15 mayısa gün aldık bugün 💃 aynı gün doğuruyoruz inşallah 🥰 benimde bugün hafif sancı çıktı ama çok normalmiş bebek kendini doğuma hazırlıyormuş , hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah 🩷
iremafsin PinkyJelly sancıları da çok sıkıntı etme kendine olağan bu 🥹 az buz değil 37 haftalık oluyoruz neredeyse onlarda artık yerlerine sığamamaya başladılar 😂