Dilekulgtt Nasil geciyor kizlarr ara ara bulantilarim devam ediyor bu aralar cok tuvalete cikiyorum bazen karnim agriyor bazen vajinama agri giriyor sol bacagima kramp giriyor su icmekte zorlaniyorum 🤦🏻♀️ bu arada erkek cinsiyetimiz 👼🏻 sizler nasılsınız
050655 Dilekulgtt tuvalete çıkma sıklığı azaliyor saniyordum ama bende de devam ediyor bulantılar azaldi ama acıktığım an midem bulanıyor hala istifra sabahlari devam ediyor ama yine de bunların güzel bir sonucu olacak 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
050655 050655 Dilekulgtt biz daha cinsiyeti öğrenemedik de bende de sağ kalça ağrım var hareket etmekte zorlaniyorum bazen magnezyum hapı verdi doktorum 🥰
Dilekulgtt 050655 evet canim ac kaldikca daha cok bulaniyor jide havalar sogudu o yuzdende tuvalet sikligi oluyor 🙄
zuhreeakc benimde arada kasık ve bel ağrım oluyor cinsiyet hala öğrenemedik 15. haftadayım çalışırken biraz zor oluyor ağrılar ama hayırlısıyla gelsinler inşallah 🥹
Dilekulgtt zuhreeakc ahh calisirken daha zor bel agrin icin musait se ortamin yastik koymani oneririm ben otururken oyle yapiyordum