Canco Selenayylmz ballı limonlu ılık su, sarımsaklı tarhana çorbası, içebilirseniz kemik çorbası kelle paça gibi çorbalar ve tuzlu suyla gargara bende grip oldum ve bunlar sayesinde hafif hafif atlatıyorum inşallah geçmiş olsun🌿
Donaldvetomris Selenayylmz ne yaptiysam geçmedi ballı limonlu su çorbalar meyveler yok 9 gün oldu hala hastayım 🥺
Gamzeli_03 Selenayylmz limon bal biraz içine sirke biraz kara biber karıştır iç miktarı senin damak tadına kalkmış sirke ile gar gara yap ben fiş fis şişesine koyup sıkıyorum boğazıma geçmiş olsun cnm 🤲🏻
Sila_aylin66 Selenayylmz ben gitmedim hastaneye ilaç kullanmamak için birde ben antibiyotik niyetine sarımsak tükettim günde iki üç diş kadar
mervegulerktas Donaldvetomris sarımsak bal limon karıştırıp yutun, rahatsız ederse mideyi rahatlatmak için tahin ve Hindistan cevizi yağı tüketin soğuk sıkım 🙏🏻 ben öyle atlatıyorum şifa olur size de inşallah 🌸
Mucize19 Bir kaç gün önce bende de oldu bol turşu ve suyu tükettim birde nane limon içtim birde tavuklu şehriye çorbası içtim ertesi gün düzeldim.
Donaldvetomris mervegulerktas çok teşekkür ederim deneyeceğim 12 gün oldu gram iyileşme olmadi çok saolun 🧡