Ben de postlarınıza denk geliyorum, dua ettiğim içimden inşallah Allah gönlüne göre versin dediğim de oldu.
Bu son aşılama ve akabinde kaset test, kan testi paylaşımlarınızı da gördüm. Kaset testte ikinci çizgiyi göremedim ama yazmak istemedim. Sonrasında beta testiniz de zaten negatif olarak yorumlanan bir değerde idi. Fakat iki postunuza da o kadar çok kişi görüyorum evet çizgi var, benim de böyleydi, ablamın da bu değerdeydi, kuzenim bu beta ile hamile kaldı şimdi kucağında vs vs yazıldı ki… keşke bu kadar ümitlendirmeseler, sonrası daha kötü olur diye düşünmeden edemedim. Çok çok hassas bir dönemdesiniz, lütfen umudunuzu hiç yitirmeyin ama olumsuz çıkan testlere de gelen yorumlara kapılmayın… Zaten emin olun bu kadar erken öğrenmek iyi bir şey değil çünkü stresiniz daha çok artıyor acaba değer artacak mı, dis gebelik mi, kalp atışı duyulur mu vs vs hepsi zaman gerektiriyor.
Naçizane tavsiyem, forumda kalma-gitme kararı sizin tabii ki ama, tedaviye veya denemelere devam ettikçe bat yaklaşana kadar test yapmayın ve kendinizi bir şey ile oyalayın. Puzzle yapın, diziye başlayın, ama o testi erken yapmayın. Bat gelsin, geçsin. O zaman test denersiniz.
Bir gün anne olacağınıza inanıyorum, bebeğiniz için dünyanın en iyi annesi siz olacaksınız, sevgiler 💕