aleynaozalpp14 Kızlar 6 haftalık hamileyim doktor kalp atışlarını dinletti görebildim ama bugün kahverengi lekelenme tarzı bişey oldu kesildi ağrım falan yok korktum açıkçası bilgisi olan biri var mı bu konu hakkında sizce ne olabilir
Cheryy1 aleynaozalpp14 benimde 6. Haftada lekelenmem oldu bebis iyiydi herhangi bi sorun yoktu ben zaten tüp bebek oldugu icin progestan igne ve fitil kullaniyodum o yuzden doktor sadece devam etmemi soyledi . Birsey yoktur bence ama siz yinede doktora gidin progestan falan verir gerek gorurse hem icinizde rahat eder . Bu haftalarda oluyor genelde lekelenme
aleynaozalpp14 Cheryy1 çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım yarın randevu aldım gideceğim doktora
Meleklerim5 Cheryy1 bir sıkıntı yok ama sizde demi benimde tüp bebekle 5+6 yım lekelenmem var kahverengi ve korktum
Demmi aleynaozalpp14 benimde tam 6 . Haftada kahverengi lekelenmem oldu 1 haftadır da sürüyo doktor progestan verdi bi şey yok dedi
Cheryy1 Meleklerim5 yok bi sikinti olmadi 25 haftalik oldum cok şükür 🙏🏻 ama ben yinede tedbir amacli tabiki hastaneye gitmistim hatta 1 gun yattim
Meleklerim5 Cheryy1 benim dün gece gelmişti bugün hiç gelmeyince gitmedim ama tekrarlarsa gitmeyi düşünüyorum sizde kaç gün geldi çoğunluğun 5.haftada olmuş böyle kahve lekeler