Damyavuz bkdusunenanne Adım Damla eşimin adı yavuz bana arkadaşlarım arada Damy der Damyavuz kullanıcı aldım 😅 Diğer sosyal medyada da aynı 💓
Minnaksever bkdusunenanne minnak bebeleri çok severim.ne alakaysa bu gelmişti o an aklıma senelerdir kaldı öyle 😁
Mucizeem__ Bende Anne olmak istiyorum bi mucizem olsun diye Mucizem koydum öyle de kaldı Gerçi daha mucizem ortada yok bakalım 😄❤️🌺
Hayalimmm42 bkdusunenanne benımde kız bebeği hep hayalimdi iki erkek evladım var allah uzun ömürler versin kız olduğunu ögrenince hayalim diye öyle acmıstım🥰
Femay bkdusunenanne ben sizi “bir dakika düşün anne” olarak okuyordum hahahahah alakası yokmuş 😁😁 -benimki zamanında bi taraflarımdan uydurduğum bir mahlas 🥰
sinem93- Doğum tarihim 93 lüyüm. Tireyi de kabul etmemişti heralde o yüzden yazmıştım. Buranın bu kadar teferruatlı bi yer olduğunu bilmiyordum o yüzden çok şey yapmadım ilk aklıma ne geldiyse onu yaptım 😅
sinem93- bkdusunenanne 😅😅 yoo değilim aslında amaaan iyi işte bu konularda ben ince düşünen biri değilim sanırım