Tuzlimon1 melegim_0822 yok niye doktor değiştireceksiniz ki? Dilek hoca gayet iyi tecrübeli bir doktor 🙏 ben memnun kaldım sezaryenden hiç bir sıkıntı yaşamadık ben genel olarak hastane bazında memnun olmadığımı yazdım içiniz ferah olsun 🥰sağlıcakla alın kucağınıza💙
Ee-2nacye Nesrin1111 komşum sevgi hanıma gidiyor memnunum demişti doktor hakkında benım bır bilgim yok 😊
Ee-2nacye Kızlar günaydın 21 haftada kızımın kalp kapağında kacaklık olduğunu ögrendık 28 haftada tekrar detaylı gelmemi istedi doktor 28 haftaya kadar kaybolur demıstı fakat kaybolmams kacaklık devam ediyor dogum olunca cocuk kardıyolojısıne gitmemizi soyledı cevresınde böyle bir durumda olan var mı yada doğumdan sonra düzelen
2633 Ee-2nacye geçmiş olsun inşallah sağlıklı bı şekilde alırsın bebeğini kucağına tatlım hiç duymadım ama tedavisi vardır illaki içini ferah tut
Sureyya-2626 Haappyymomm doktor kadın mı erkek mi ben bi tane doktora birkaç defa gittim memnun kaldım çokta inşallah o değildir
Sureyya-2626 Songul2667 bende Özge Şahine takipliyim ama en son ki kontrolde memnun kalmadım yunus emre de Ecenur hanımdan daha çok memnunum ama şehir hastanesinde annem çalışıyor ve tek kişilik odam olucak doğumda
Songul2667 Sureyya-2626 Zaten sanırım sancı esnasında mümkün olduğunca herkesi tek kişilik odaya veriyorlarmış, doğumdan sonra iki kişilik odaya veriyorlarmış onu mu demek istediniz
Sureyya-2626 Songul2667 doğum öncesi doğum sonrası oda için dememiştim ben şehir hastanesinde annem çalışıyor olduğu bölümdeki hemşireler kızınıza tek kişilik oda ayarlicaz demişler onu dedim doğum sürecim boyunca öyle olacak
Songul2667 Sureyya-2626 peki doğum sonrası eğer tek kişilik odada olursak refakatçimiz eşimiz olabiliyor mu bunu biliyor musunuz, Çünkü normal de erkek refakatçi yasakmış sadece ziyaret saatinde gelebiliyormuş
elifbolatcm bende şuan eskişehirdeyim, şehir hastanesi çok uzak, özeller istanbula göre bile pahalı gereksiz bie pahalılık var, kimi önerirsiniz, kim güzel güzel ilgilenip açıklama yapıyor acaba
elifbolatcm Ümit hastanesi 48 bin lira dedi doğum için epidral için 58 bin, acıbadem 59 bin bunlarda normal doğum komplikasyonları dahil değil randevular dahil değil benim için çok fazla bu ücret neredeyse 100 bine geliyor istanbulda bile bu fiyatlar yok ki çok iyi hastanelerden bile 20-40 arası organizasyon dahil fiyat aldım burada olursa devlet olacak gibi