Selmagkk Kızçeler adet sonrası ilişki oldu 10 gün kadar geçti üzerinden ama yumurtlama günüm 21 iydi kasıklarımda bugün ağrı var ve halsizlik var sizce hamilelik belirtisimi
Silaozbay Selmagkk hamile olabilirsin aşkım bende adet bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girip hamile kalmıştım
Iraz Selmagkk ben adet bittiği gün ve adet bittikten sonra 2. Gün olmuştu başka olmadı yumurtlamama daha 3-4 gün vardı en az hamileyim çok şükür olabilir adetten 4-5 🌸 gün öncesine kadar erken gebelik testi yapabilirsiniz gönlünüze göre olsun inşallah 🌸🥰💖
ogul_can Selmagkk adetim in bittidiği gün olmuştu hamile kalmışım oğluma rabbim tez zamanda nasip etsin sizede
Byzz61 Silaozbay o nasıl oluyo bilgilendirirmisiniz acaba bende deneyeceğim de. Hemen yumurta çatlamış mı oluyo yani
Silaozbay Sevgilimmmmmmm Selmagkk adet gecikmesinden birkaç gün sonra yaptım idrar testi pozitif çıktı
Selmagkk Iraz yaa sağlıkla al inşallah kucağına inşallah bakalım güzel sonuçlar alırım inşallah biraz daha zaman geçsin yapıcam test🤭🥹
azracan20 Selmagkk şu an hamile değilim canım o ilk çocuğumdu 4 yaşında 😂 ikincisi de aynı o şekilde oldu şu anda da doğdu 6 aylık oldu 😂
ogul_can Selmagkk vajinada kaşıntı göğüs hassasiyeti adetim 10 gün geçince kan verdim 5 haftalık çıkmıştı
Iraz Dolunay_dolunay Henuz belli değil canım 2. Gebeliğim 11+2 yım 12 den sonra 🌸💖 oğlumda yumurtlama günü tek ilişki olmuştu öncesi ve sonrasında hep korunmustuk Allah’ım ikisinden de tatirsın inşallah Allah ol derse olur 🤲🏻🙏🏻
Iraz Dolunay_dolunay inşallah canim benim Rabbim agzindan duysun inşallah herkesin gönlüne göre versin sağlık shatle inşallah 💖🌈