guhoglu Merhaba, bir kaç gündür gün içerisinde belirli aralıklarda karında sertleşme bebekte toplanma hissediyorum. Sizde de var mı benzer durum?
Tugceyildirim61 guhoglu bende 28 haftalık hamileyim 27. Haftadan itibaren bende de var aynı sorun umarım herşey yolundadır 🙁
susam_18 guhoglu merhabalar, ben bu yüzden riskliyim ve yatıyorum. Sancılarım,kasılmalarım oluyo. İlaçlar kullanıyorum bazen azalıyo bazen hiç azalmıyor.33.haftayı görürüm inşallah. 30 un içindeyim.
Tz19_ 28.haftada gelmisti doktorum bir ilac yazdi ve haftalik igne vurundum o sekilde azalttik cunku 28.haftada olmasi erkenmis suan 34 haftalik olduk
Beblj Bnde öyle olmadida öyle bı bel ağrım warki anlatamam ya. Çok ayakta duramıyorum. Bıçak batiyo resmen
susam_18 guhoglu karnınız toplanıyor bi tarafı tepe gibi oluyor. Kalbiniz çarpıyor o an. Bazen yalancı sancı gibi hafif seyreder bazen uzun sürer kalbiniz çarpar dediğim gibi
62fatma 32 haftalık hareketleri var ama hep sertleşme kasılma şeklinde bir dakika sürmüyor ama çok sık oluyor