Baby_B Rabbim nasip etti,düzenli namaz kilmaya basladik insallah Karnim büyük,erken cikti secdeye egilirken çekiniyorum biraz.Bisey olur mu diye.1 kaybim var.. Şimdi Son 2 ay oturarak kilarim diye dusundum Sizde durumlar nasil❤️
aslaninannesi7 Baby_B ben düzenli kılıyordum ilk aylarda Allah da biliyor ya korktum birşey olur diye bıraktım. Şimdi başladım ama karnım yüzünden çok zorlanıyorum oturarak kılınabilir dedi hoca. Öyle devam edicem. Sonuçta elimizde değil ibadetimizden de geri kalmayız böylece
Tturcan Baby_B Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri oturarak kılıyorum. Önemli olan kılman eğilip kalkamıyorsan oturarak kılabilirsin.
Baby_B aslaninannesi7 evet oturarak kilinabilirmis.Suan asiri zorlanmadigim icin ayakta kilarim.Zorlanirsam oturarak devam edicem. Dogum anida kolay oluyor namaz kilanlarin diye gördüm.Insallah saglikla gelsin bebisler Allah kabul etsin
TaleWind Öncelikle hayırlı olsun devamlı olsun inşallah. Allahın izniyle bişey olmaz daha yavaş eğilip kalkarsanız bir promblem olmaz inşallah
Baby_B Tturcan allah kabul etsin canim Suan ayakta kiliyorum ilerleyen sürecte oturarak kilarim diye dusunuyorum Suan zorlanmiyorum cok
senos- İlk dört aya kadar ayakta kıldım ikiz gebeyim oturuyorum şimdi ameller niyetlere göredir siz gönlünüzü ferah tutun 🌸
Tturcan Baby_B Amin canım cümlemizin benim kasık ağrılarım çoktu ve tansiyonum düşüyordu ondan hep otururak kılıyorum önemli olan niyetimiz ve kılmamız. Hepimizin namazlarını dualarını kabul etsin inşallah Rabbim