Zehratrkc 32 haftalık ikizlerime gebeyim bu kontrolumde dr bir bebekte solunum yavaslıgı ve bir iki hafta geriden gelişim var dedi böyle olursa 34 te dogum planlarız dedı ilk kızımlada sezeryan aram 1 yıl bebekler çok küçük oldugu için korkuyorum bu durjmu yasayan varmı sizin ikizler kacta gelecek
Fndtkbs Zehratrkc merhaba çift yumurta ikizleri bekliyorum 33+3 bugün Dün gittim doktora kızım haftasında ama oğlumda gelişim yavaşlığı var, ama suyu solunumu göbek akımı normal olduğu için bir şey demedi haftaya bakarız dedi. Bunlarda bi yavaşlama gerileme görürse hemen doğuma alabileceğini söyledi
cigdemusta07 Zehratrkc ben 26+5 sizlere göre erkenim bende çok sabırsızlanıyor ve heyecanlıyım 😊sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ben çift yumurta ikizleri, kızlarımı bekliyorum 🌸🌸
Zehratrkc Fndtkbs bizde bugün 33+ 2 olduk dr 34 hafta ikizlerde sınır dedi dahada bekletmez heralde ben 35 i zorlamak istiyordum yogun bakım ihtiyacı olmasın diye ama bakalım onlar gelmek istediği zamanda gelecek sanırım
Fndtkbs Zehratrkc sanırım genel olarak bekletmekten yana değiller. Burda ikiz annelerinin yorumunu görüyorum 36 da 37 de öyle olunca doktorum böyle deyince geriliyorum ama bilmiyorum ne yapacağız..
Sennu 31 haftalık Tek yumurta ikizlerine hamileyim doktorum 37 de gelmeleri en iyisi diyor küvez e falan girme ihtimali olmaması için bakalım ne zaman olacak🙏
Zehratrkc Fndtkbs bende cok direndim ama bebeklerden biri iki hafta geriden geliyor en fazla 4-5 gün süre tanıdı doktorum
Zehratrkc Fndtkbs tabi kalalım bir perinatoloji bir hoca gidip geliyorum takipli oldugum hoca bu hafta içi dogum olmasından yana perinatolojı biraz daha kalabilir takip diyor bugün 34 haftalıgız yarın perinatta randevum var bakalım ne diyecekler sizde durumlar nasıl
Fndtkbs Zehratrkc ay inşallah hayırlısı olur. Bizim de yarın kontrolümüz var kendi doktorum muayene edip perinatoloji doktoru var birlikte bakıyorlar ona danışacak durumu. Gün veririz belki demişti geçen hafta. 34+1 bugün. Yarın tekrar yazarım kontrol sonrası. Allah’ım en sağlıklı olacakları şekilde nasip etsin
Gokturkmom_ Zehratrkc Merhaba, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Tekrarı halinde forum kullanmanız engellenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Zehratrkc Fndtkbs bende gittim bıgün perinata bebeklerden birinin dolasımı bozulmaya müsait dendi hocamda bebeklerıme yogun bakım ayarlayabilirse bu hafta içi dogumu gerceklestırmeyı düşünüyor siz ne yaptınız
Fndtkbs Zehratrkc (ıns. benim adım burayla aynı) Bende ayak altı ve avuç içi kaşıntısı vardı geceleri artan ve idrarımda sarılık vardı aşırı. gebelik kolestazı tanısı kondu. 7 Kasım a doğum tarihi verdiler… Hayırlısı olsun onlar nasıl daha sağlıklı olacaklarsa o zaman gelsinler
Zehratrkc Fndtkbs banada 7 kasım dedi hoca ama yenidogan yogun bakım ayarlayamadı doluymus bulursam durmayız dedı