Ftmaa28 Kızlar genel anestezi ile doğum yapan varsa sürecten yasadıklarınızdan bahseder misiniz olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum ama merak ediyorum spinal ile arasında ne gibi avantaj dezavantajı oldu ☺
elifbusra13 Ftmaa28 ben genel anestezi ile oldum kendi tercihimdi çünkü o anlara ordaki seslere şahit olmak istemedim tabi herkesin kendi tercihi ama zaten o ameliyathane ortamına girince insan bı geriliyo. 15 saat sancı çektim üstelik bu sürenin yarısı suni sanciydi ama açılmam olmayinca sezeryana alındım zaten çok yorulmuştum bitmiştim o yüzden benim için en iyi karar genel anesteziydi. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim bunu da aynı şekilde doğurmak istiyorum. Bu arada ameliyattan sonra 5 saat yatirmislardi beni sonra ayağa kaldırdıklarinda çok da zorlanmadım ertesi gün kendim ayağa kalkabildim yani bence tamamen insanın bünyesiyle alakalı. Sen yine de çok etrafına sorma etkilenirsin 😊 kendin için en doğru kararı yine kendin verebilirsin sağlıkla kucağına al bebeğini 🌸
Gokat35 Ftmaa28 Benimde 3 tane spinal iğne denediler uyuşmadı genele aldılar bana iyi geldi 2.gebeliğim bunu da genel anestezi olarak isteyeceğim bebeğim 8.46 da doğmuş akşamına hiç birşeyim yoktu çok rahattı hastaneden çıktığımızda eşim bile dedi çok rahat yürüyorsun ameliyat olmamışsın gibi dedi iyi geçmişti kısaca hemende kalktım zaten ki benim acı eşiğim o kadar düşük ki benim bile iyi geçmişse inşallah bu hamilelikte öyle geçer
brnaksyince Ftmaa28 spinal ile başlayan doğumum , tam narkoza döndü, birden mide bulantısı oldu sanıyorum heyecan yaptım, doktorumun seni uyutalım dediğini hatırlıyorum. Sonra kendimi oda da buldum. Kötü bi tarafı yok kısaca sizi niye böyle endişelendirdiler.
24hnisa Ftmaa28 bende genel oldum. Ortamı duymak istemedim. Birde istemeyerek kabul etmiştim moralim fazlasıyla bozuktu. Daha fazla o sürece tahammül etmek istemedim.
Serrabade Spinal oldum ben yani bence genele göre şöyle bi avantajı var. Hep kendindesin her anı bebeğin çıkışını falan görüyorsun yani ağlama sesini duyuyorsun. Sonrasında uyuşuk değilsin falan Mesela aynı odada kaldığım diğer hanfendi genel olmuştu ben kalkıp yürümeye başladım o daha kendine gelmemişti
Ftmaa28 elifbusra13 benim zorunlu olarak genel olacak canım malesef seçme şansım yok saglık problemim sebebiyle
elifbusra13 Ftmaa28 geçmiş olsun Allah şifa versin. Genel daha iyi emin ol ve korkma en azından o ameliyathane korkusunu yaşamazsın bi giriyosun ciktiginda herşey olmuş bitmiş 😊 bebeğini de gördükten sonra bütün ağrıların diniyo zaten 🥰
Gokat35 Ftmaa28 İnşallah öyle geçerse çok rahat olursun sadece işte bir kaç saat zorluyor 3-4 saat kadar ondan sonra bişey yokmuş gibiydi o da çok normal kaç kat kesiliyor
Tuzlimon1 Ftmaa28 ben genel oldum mecburi. Ama hiç zor değildi çok çabuk ayıldım ne baş ağrısı ne mide bulantısı tertemiz 🤞
GamzeeeYigittt 7 sene önce spinalden korktuğum için genel istedim. Uyandığımda müthiş bir ağrım vardı öyle böyle değil. Zaten asansörde uyandım odaya götürüyorlardı. Birde benim anesteziden sonra nefes darlığım oluyor. Uyanınca nefes alamamıştım çok korktum. O ağrının üstüne birde kum torbası koydular o an bittim🙈 Oğlumu bile kucağıma almak istemedim. Şimdi kızıma hamileyim inşallah spinal isteyeceğim sırf bu yüzden.