Dilarabozdemir Kizlar arkadaşım 2 gün gecikmiş sabah ilk idrariyla bu testi yapmış. Pozitif çıkmış. Bana attı ama arti-med markasıni burda çok gördüm yalancı pozitif oluyor diye sormak istedim var mı gerçekten pozitif olma ihtimali?
Bigsecret3 Dilarabozdemir kuzum bu markanın erken gebelik testinin çok yalancı pozitif verdiğini duydum kaset yada cunuk testin verdiğini düşünmüyorum ben kızımı bu testin kaset testi ile öğrendim ve yeni öğrendiğim gebeliğimi ise elinizdeki bu test ile öğrendim
myangelson Dilarabozdemir artimed ile defalarca yalancı pozitif gördüm arkadaşınız farklı marka ile denesin veya direk kan versin sevinmek için erken olabilir daha sonra üzülmesin
myangelson Bigsecret3 kaset testi ile defalarca yalancı pozitif gördüm. Erken gebelik testi de hamile olduğumda silik çizgi gösterdi 😂 başka markanın kaset testinde baya koyu çizgi varken erken gebelikte silik çizgi verdi 😅 artimed kesinlikle güvenilmeyen bir test
Bigsecret3 myangelson 2 gebeliği de bu test ile öğrendim kan verdim pozitif çıktı herhalde yalan değildir buda 😂
myangelson Bigsecret3 şaibeli bir marka olduğu için heves edilmemesi lazim kanda pozitif görülene kadar sevinilmemesi gerekiyor bence çünkü benim gibi çok olan var. Bir de bende 2 dk içinde çıktı baya belirgin pembe çizgi vardı bekledikçe iyice koyulasti çok şaşırmıştım korunuyorduk o zamanlar nasıl olur diye ertesi gün kan verdim 0.100 😅
Bigsecret3 myangelson tabi cnm herkeste dediğin gibi bir olmayabiliyor mesela ben geçen ay bu testin erken gebelik testinde yalancı pozitif gördüm ama bir arkadaş doğru pozitifi gördüğünü hamile olduğunu demişti kesin net kanda çıkar ama evde yapmak isterse prodoctor alsın derim
myangelson Bigsecret3 evet prodoctorda ben hiç yalancı pozitif, kuruma çizgisi falan görmedim ama son zamanlarda bir kaç kişide yalancı pozitif verme olayları çıktı onda da 🤦🏻♀️
Bigsecret3 myangelson Aaa evet ben attığım zaman 1-2 kişi böyle yazmıştı hatta test yaptım gözümle görüyorum kameraya yansımıyor bir yere oturmaya gittik geldik çizgi koyulasmis 3 gün sonra test yeniledim 3 tane yaptım çıktı akşamına kan verdim kanda da cikti
myangelson Bigsecret3 artık testlere hiç guvenilmiyor gerçekten. Predictor en pahalı test en güvenilir mesela burada onunla yalancı pozitif gören bile gördüm yuh yani dedim 😅🤦🏻♀️ en iyisi kan vermek cidden
Bigsecret3 myangelson en iyisi kan bacı predictor early erken gebelik testine para verirsem kafayı yerim onun yerine kan veririm daha iyi 😂
myangelson Bigsecret3 o bile yalancı pozitif veriyorsa hiç almam 😅 ben zaten öncesinde test yapardım eğer çizgi görürsem sevinmiyordum kan vereyim ona göre diyordum 😅 bu hamileliğimde testte çok koyu görmeme rağmen kan sonucu görmeden hamileyim demedim 😂 bu testler ayarlarimizi bozdu bizim 🤦🏻♀️
Dilarabozdemir Dilarabozdemir kızlar prodoctor almış şimdi pozitif doğru yani hamile demekki arada bir doğruyu gösteriyor yada çubuk testleri güvenilir