Nerden nasıl başlayacağımı bılmıyorum haftalardır hastane hastane dolaşıyorum hala karar veremedim ve her doktor farklı bırsey gördü bebegımde 25 haftalık hamıleyım 22-23 haftalarda detaylı ultrasonda bırcok anamolı fark ettiler beynınde korpus kollozyum denen bir yapı oluşmamış, kalbinde 2,3 tane delık varmış, ayağında ise roocker botter foot denen birşey varmış ve mıkrosefali tanısını koydu. amnıyosentez onermıslerdı aldırdım fakat acemı doktor sayesınde yeterli sıvı alınamadı. 20 cc olması gerekırken 10 cc alabıldı sadece bunun sonucunda ılk etapta çıkacak olan sonucumdan numune yetersızlıgınden ret geldi. Bugün onu öğrenmeye gıtmıstım fakat bu muayenemde doktor bu defa bebegımın beyninde kist olduğunu, elını açmadığını, ve ıkıdır gıttıgımde bacaklarını hep bağdaş kurarcasına gördüğü için onuda bır sorun olarak kabuk etti ve beni tekrar tekrar terminasyona ıkna etmeye çalıştı. Ikna olmadığım ıcınde 28. Haftada fetal mr cektırmemı ıstedı. Bu tarz sorun yaşayan oldu mu fetal mr cektıren oldu mu yararı nedır zararı nedir ne yapmalıyım Allah korusun sizlerin başına gelmiş olsaydı siz ne yapardınız bu durumda lütfen bir akıl verin bana