ArzuRahimova kizlar ben kirayedr oturuyorum 1otak 1 mutafak tabi tualet ve banyo dahil.Kucuk ama esimle idare ediyoruz.benim annem cok yasli ve ise gedib geliyor o haliyle.ben ona gel benimle kal deyemem.Istemede zaten.Kayanam dun biliyorki yer yok yatak yok kucucuk ev 6gun gecelerde kalirim ben senle.bende bi sey demedim.biliyorum kalbi temziliginden soyluyor sunuda soyleyim her seye karsiyo kocamin ne zaman dus almasina gibi onlari bi dusnuyorum bi yer yok nasil olacak bilmiyorum.onun stresi almis beni.gunduzler gelsin ama aksamlari gitsin en azindan telfon var bi sorun olursa soylerim.ben ona nasil bildirimki geceleri kalma.gunduzleri gel diye.zaten 6gun sonrada kendim bakicam.duzdu Allahin isin bilmek olmaz ama yinede istemiyorum ya.nankorluq gibide ckmasin simdi
tugbamehmetbaki ArzuRahimova bir aksilik çıkmazsa Annem kalır kayınvalide mi kalır ama onu çok bir iş olmaz annem varken ben rahat edemiyorum zaten yanında O da farkında en fazla birkaç gün içinde gider
Ssa ArzuRahimova benimde annem çalışıyor kayinvalidem 1 ay oldu vefat edeli esim bakacak allah izin verirse zaten insan kendinden büyük birinin yaninda rahat edemiyor
Buket48 Anne gibi kimse olamaz iki iki daha dört. Her ne kadar da kayinvalideler iyi de olsa kendi annemizin yaninda daha rahat oluruz bence. Bu benim dusuncem tabiki.