nuraymommy Arkadaşlar böyle bir hissiyat yaşayan oldu mu hom olacakmışım gibi hemde olmayacakmışım gibi tuhaf bir hissiyat 1-2 gün var adete
Pera-k nuraymommy evet ilk belirtiler adet olacakmış gibiydi karın kasık ağrısı ama normalden bir tık daha yoğun ve yine yoğun göğüs hassasiyeti
busra_basturk nuraymommy evet benimde adetime iki üç gün vardı adet olsam da ağrıdan kurtulmak rahatlasam diye beklerken geçikti sonra test yaptım hamileymişim yani ilk belirtileri bunlar göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı
Aysegul-ucbh Adet ve gebelikteki kasık ağrıları çok benzer. İlk gebeliğimde bende adet olcam sanıyordum meğer hamileymişim.
CeylanAk Evet ben hamile olduğumu bilmiyordum düşünmüyordumda regl zamanında olacak gibi ağrı çekiyordum hala regl zamanlarımda hafif ağrım oluyor hamile olsamda
nuraymommy Bu ay göğüs hassasiyetim erken başladı ve adetime 2 gün var ağrılarım da erken başladı henüz kanama veya lekelenme yok ama tuhaf bir ağrı yani hem olacakmışım gibi hem olmayacakmışım gibi ne düşüneceğimi şaşırdım açıkçası kızlar
Eylulasyamom nuraymommy benımde adetim 3 gün gectı testim pozitif ama korkarak gidiyorum wc ye sankı her an olacak gibi ne zaman geçer bu hıssıyat çok garip tedirgin oluyor insan