Merhaba herkese 38+5 haftamda planlı sezeryanla 11 Ekim de kızıma kavuştum .İzmir Şehir Hastanesi’nde doğum yaptım sabah sekizde aç bir şekilde gittim, kanlarım alındı ,Nst ye bağlandım. Tansiyonum ölçüldü her şey normal çıkınca 11’de sezeryana alındım 11:14’te kızımı kucağıma aldım belimden iğne vurulurken kendimi hiç sıkmadım daha sonra kızımın ölçümleri yapıldı ve yoğun bakıma alındık Bu devlet hastanesinde bir kuralmış bebeği babaya ,aileye göstermiyorlar sadece ameliyattan çıktığınızı söylüyorlar 4 saat boyunca bebek ve siz yoğun bakımda vakit geçiriyorsunuz daha sonra normal odaya alındım kanama kontrolleri yapıldı serumlar antibiyotikler sütüm o ara çok az gelmeye başladı sağımla devam ettim sürekli sağım yapınca sütüm gelmeye başladı ama bebeğe yetmedi hatta o yüzden sarılık oldu kızım iki gün Fototerapi aldı ve şu an iyi çok şükür mama yemesi gerekiyormuş ama bu konuda bilgim yoktu ben gelen süt yetiyor diye düşünüyordum biraz tecrübesizlik yaşadım sezaryenin onuncu günü bugün ,bir ağrım bir sıkıntım yok ayağa ilk gün kalktım verilen ilaçları kullandım ve kontrole gittim Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim Şehir hastanesinde çok büyük bir sıkıntı yaşamadım ziyaret saatleri kısa sadece , ama anne uyum servisinde kalırken orada lohusa halimle tek kalmak çok zorladı aslında çok saçma bir kural anne ve bebek üç günlük tek başına kalması çok zorlandım açıkçası ziyaret saatlerinde sadece Baba girebiliyor Allah kimseyi düşürmesin sağlıklı güzel günler🙏