Melosum34 mamaofgirls biz 24 olduk devlet kız diyor hala böyle bir yere denk geldim şansa bunu verdiler elime 🤣
secondmylife Bana böyle kalitesiz foto veren özele 5 kuruş kazandırmazdım. Verdiğimiz paranın karşılığında hizmet almamız gerekiyor bu ne dalga mı geçiyorsunuz deseydin
Hasret3449 Prenseslerinannesi16 evet 18 haftalık kız dedi öyle bekledim canım detaylıyı 22 haftalık erkek dedi ama pipi gösterme
mamaofgirls Melisatugay kız mı acaba kızzzz ay ben ne bileyim cksksmgms aradaki bi tık kordon gibi geldi kız hissettim yani ama maşallah pek şakacı sizinki 👶 ama bilemedim de şimdi kaç haftalık öğrendin miii
Acemi_mom_ Zeynep196 içime kız doğdu nedense. Çünkü aynı fotodan bende de var. Aynı yatış aynı duruş 🥰 benimki kız
39949559 mamaofgirls bize tahminde bulunabilir misiniz acaba☺️ https://share.icloud.com/photos/01dtgAuzYpc6HMj1SUDJBuTHw
39949559 mamaofgirls 13 haftalık şuan doktora gittim bugün kız dedi tahminim ama tamda emin olamadı bende çok merak ediyorum net bişi söylemedi ama 🤦🏻♀️