zeynnno Beril16 sata göre 9 haftalık mayıs sonu gibi gözüküyor doğum hayırlısı daha belli değil cinsiyet hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah🙏
Bilge7- Beril16 doktor tahminde bulundu ama haftaya fetal dna sonucumuz çıkacak o zaman kesin olarak öğrenicez inşallah 🙏🏼 çok heyecanlıyım 😍😍😍😍
Wolf13 Beril16 13 haftalığız , devlete gidiyorum yüzde 50 -60 erkek dedi değisirmi bilmiyorum , varmı değişen ? Nub u erkek gibi ama tam net söylemedi anlamadım
zszs4721 Beril16 En son 10+1 iken gitmiştik ultrasonda 10+4 görünüyordu. 3 hafta sonra tok gel yolda da bir çikolata ye kesin olarak söyleyeceğim dedi o zaman herhangi bir tahminde bulunmamıştı. Şu an 11+5’iz az kaldı öğrenmemize çok heyecanlıyım ben de🥹
Annesininbitanesi 10+3 haftalığız daha öğrenmedik 12+2 deyken kontrolüm var ama doktorun söyleyeceğini sanmıyorum devlette genelde geç söylüyorlar
Mrvg Wolf13 bende şuan 12+4 um. 11+6 da gittim doktora sordum ama söylemedi 1 ay sonra dedi çok merak ediyorum bende
EgeF35 Wolf13 aaa yine sen tesadufen okudum yorumunu canimmm 🥰🥰 bende sana soleyeyim bunu benim ikinci oglumda kiz dedi doktor sonra detaylida resmen kendini acti al sana kizmiymisim anneee der gibi gosterdi erkekligini 😂 detayliyi bekle bende kendimi kiz diye hic sey etmiyorum detayliya sakliyorum sonra supriz oluyor 😂😘
Nur_knm 13+1 haftaya pazartesi kontrollüm inşallah cinsiyet belli olmuştur Kocaeli şehir hastanesine gidiyorum
Yagmur3436 Mayis 13 dogum Gozukuyor suan 11+3 gunluk yarin kontrolum var ama doktorum 12 den once soyleyemem demisti inan heyecandan kalbim yerinden cikacak gibi🥰
Beybyi Momellaa mart annesiyim daha bende ogrenmedim 17+5 sadece tahmin olarak erkeğe benziyor demişti doktor
Momellaa ogul_can bende 15 im bir kız dedi bir erkek en son değişmez artık erkek dedi ama ben detaylıya kadar net olamayacağım sanırım
Momellaa ogul_can ilk oğlumda perinatoloji doktoruna gittim özel bir klinikti çokta memnun kaldım yine oraya gideceğim
Nilufer_bas 10+4 çin takvimene göre kız gösteriyor daha 1 aylıkken rüyamda da kız olduğunu gördüm bakalım nasip ama sanki 2025 de kız daha ağırlıklı olacak gibi duruyor
Ddd4 Nisan sonu mayıs başı görünüyor bizim doğum 12+2 yiz 11 haftalıkken doktor kontrolünde %80 erkek dedi fetal DNA test sonucumuz çıktı 3 gün önce erkek 🩵
Beril16 Ddd4 ne güzel erken öğrenmişsiniz 🥰 darısı bizim başımıza 🩷💙 Bende yarın 11+1 oluyorum. İnşallah küçük tüyolar verir doktorum
Smbemdy Bizim dogum mayis ilk haftasi gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nosqn sonu olur nasipse. 11+1 iz cunartesi randevum var tahminde bulunabilir. 12. Haftada da 2li test icin gidecegim .. ben tahmin degilde direk kesin oldugunda soylemesinden yanayim.
Smbemdy zelihayaman1 olmaz mi yemek yemeye korkuyorum resmen . Sabah ve aksam yemegi yiyebiliyorum sadece aralarda birsey yiyemiyorum . Tatli yiyemiyorum agzimda cok kotu bir tat kaliyor tatli yedigimde. Prilam a devam