G-ozge
Bunu düşünerek gebeliğini zehir etme. 7cm iki tarafta miyomum var hatta birisi yapışık olduğu için 11 cm miyom. Küçükleri saymıyorum bile o kadar çok.Gebeliğimi zehir ettiler ölebilirsin kan kaybından bebek erken doğar kuvezde enfeksiyondan ölür dedi doktorum (hem de özel doktoru) Sonra ne mi oldu 3 ay kanamalı gebelik geçirdim düşük tehdidi …ben bunları düşüne düşüne kafayı yedim. Psikiyatri psikiyatri gezdim. Anksiyete oluştu gece dörtte nefes alamazdım eşimle saatlerce park bahçe gezdim.
Şimdi 25. Haftaya geldim çocukta başka sıkıntılar çıktı. Engelli doğacak doktorun demesine göre.
Bunları niye anlatıyorum size iyi bilin ki miyom bebeğe zarar vermez. Sizinki benimki gibi ağırda değil sanırım. Bunları düşünüp en güzel günlerini kaçırma. Bir tane fotoğraf çektirmedim. Çocuk ölecek kesin kuvezde diye… Bir tane çorap almadım. Şimdi bunları düşünüpte gebeliğini ne kendine ne bebeğine zehir etme. Deki ben vaktinde doğurucam bebeğinle öyle konuş. Allah başka dert vermesin. Miyom her kadında var dert etme düşünme. Dilerim en güzel şekilde alırsın kucağına.