Cihangir09 Uykusuzz_koala 50 gram kesinlik vermiyor yükseklik çıkarsa tekrar 75 yada 100 mg istiyolar garanti olanı 75 mg biraz fazla şekerli malesef
susam_18 Uykusuzz_koala 75 in 25 ini içmedim herhalde dayanamadım. Zaten 3 saat bekledim öyle aç aç midem bulanmasın diye yerimden kalkmadım. Tokluk şekerim yüksek çıkınca sağlık ocağında doktorum yapalım dedi yoksa yapmayacaktım
gezentianne Uykusuzz_koala Bana sprite gazoz gibi gelmşşti lıkır lıkır içtim😀😀 Hatta bişey hissetmeyince şüphelendim kesin bende şeker var diye ama cıkmadı şükür
Nurlena gezentianne susam_18 1umut Cihangir09 Uykusuzz_koala Sonuçlarınız nasıl geldi yeni çıkmış sonuçlarım yüksek sanırım
1umut Nurlena Benimki sınırda çıktı diyet yapıyorum açlık 65 altına düşmeyecek tokluk 140 üstü olmayacak dedi kadın doğum doktorum eğer çıkarsa hiç moralini bozma verdikleri diyeti uygula ilk bir iki hafta zor geliyo ama şekeri düzenliyo gerçekten
Nurlena 1umut çözümü olsun yeterki sonrası iyi olsun yaparım neyse.sonuçlarım 75 gr içtim Açlık 84 60dk194 120dk 170 geldi daha doktorumla görüşemedim bunun belli kalıpları var mı açlığa göre mi yorumlanıyor biliyor musunuz nasıl benim sonuçlarım
TugceCakir Nurlena değerlerine göre gebelik şekerin var endokrine gönderip diyet uygulatacaklar sana aynı surecten geciyorum
guhoglu Nurlena geçmiş olsun benimde benzer çıktı sonuçlarım bir hafta diyet yapıp şeker takibi yaptım ama doktor yine biraz yüksek buldu sonuçları gece uzun korumalı insülin başladım diyetle devam ediyorum
Nurlena TugceCakir geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer her şey.çok şaşırdım hiç beklemiyordum yaptırmasam da olur diyordum hatta
TugceCakir Nurlena bende aynı şeyi düşünüyordum ama gebelikte bu tip değerler artabiliyor ama tedbirli olmak lazım ben cihaz aldım evde olcuyorum açlık tokluk sürekli artması durumunda çocuğa sorun yaratabilir Allah sinamasin
Nurlena guhoglu teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bakalım doktor dönünce tekrar yazcam posta bana ne önerecek
Nurlena TugceCakir Allah korusun hepimizin bebeğine bize şifa versin rabbim.yarını çok merak ediyorum takipli gitmeyi tercih ederim sanırım
Festinalente Uykusuzz_koala bende 75 ge içtim çok kötüydü gerçekten zor içmiştim 50 ilk nasıl bılmıyorım hıc
xJade Uykusuzz_koala Benim ki gazoz gibi o kadar güzeldi ki tadı. Hatta eşime uzattım tadına baksana süper diye. Sen içeceksin ben değil dedi bakmadı tadına bir miktar kırıldım 😀 ama aç karnına içildiği için sonrası biraz midem bulandı 😀
Defne__rz Uykusuzz_koala ben yaptırmadım iyimi yaptım kötü mu bilemiyorum ama eskiden şeker yüklemesi mi vardı valla günden güne bişey çıkarıyorlar 🥺