Esmaezel Merhaba anneler bir şey danisacaktim detaylı usg ye gittim herşey normal ama kalbini bir ay sonra gel dinleyelim dedi sordum bir şey de demedi başına böyle bir şey gelen varsa beni aydınlatsın
hunilimom Esmaezel kaç haftalık gittin kalbini gorememistir istediği gibi yada bebeğin pozisyonu istedikleri gibi değildir o yüzden istemiştir bende ilk kızımda bir ay sonra gitmiştim haftası küçüktü kalp kapakciklarini gorememisti kucukde de yüz üstü yatıyordu 20-25 dk bekleyip öyle bakilmisti
Hayalim91 Arkadaşım sana yardımcı olmak isterdim ama olamıyorum bende detayli ultrason cektircem doktorum şehir hastanesi yada universite hastanesinde yaptirabilirsin dedi ilk nereye başvurmak gerekir bilmiyorum
hunilimom Hayalim91 ilk kadın doğuma gitmem gerekiyor o hastanelerde onlar sana alan açıp öyle alıyorsun ama devlet olduğu için çok çabuk doluyor 17-18 de git zaten iki haftada bir açılıyor sistem anca denk geliyor
Esmaezel 24 haftalık hamileyim baktı herhangi bir yerinde sorun yok bir ay sonra kalbini dinleyelim dedi