babyiscoming_ Aslaninannesi_ neyse dayanıcaz artık canım sağlıklı olsunlarda biz çekeriz bir şekilde☺️
GulsenUlu Ben de bir sey danisayim sizlere. Ben gebeligimin basindan beri omega 3 kullaniyorum ama bu sefer satin aldigim eczaci bazi doktorlar ilk trimestrda omega 3 onermiyorlar dedi, icime suphe dustu. Sizler ne zaman kullanmaya basladiniz?
Brgmde GulsenUlu ilk trimester bencede erken. Folik asit kullanıyorsundur zaten. 4. Ay başlaman daha iyi doktorla konuş bence Ama her doktor illaki gerekli durumda yazar. İçine şüphe düşmesin boşuna koskoca doktor.
Sophisticated Bende 2. Trimestırda başladım. Şu bütün vitaminler olup içinde omega da olanlar çok yetersiz diye duydum üstelik ifos sertifikası varmı yokmu belli değil. Son trimestırda bebeğin beyni müthiş bir hızla gelişiyor ve haftalık 3 gr omega 3 e ihtiyaç var dha içeriğinden dolayı. Ama annen sütündede dha var yani kullanıyorum ve emzirme döneminde de süt kalitesi için kullanmaya devam edeceğim. Norwegians health marka alıyorum. Günde 2 tane atıyorum. D vitamini ve demir’i de ayrıca kullanıyorum. Magnezyum takviye yerine beypazarı soda içiyorum. Şimdilik böyle
Brcuburci myangelson bazı doktorlar veriyorlar bazilarida ceviz ye bol bol ama istersen sunut al diyorlar☺️bende aldım gene
myangelson Brcuburci bana onu diyen de yok 😅 çok da gerek yok almak istersen parayla al dedi ne marka verdi ne birşey veya bol ceviz ye balık ye vs de demedi 😂😅 kendi çapımda yemeye çalışıyorum bende 😅
dorugun_annesi1 Aslaninannesi_ bende magvital kullanıyorum sabah akşam bir bardak suda eritip günde iki defa içiyorum ama ona rağmen ağrılarımdan uyuyamıyorum. Normal doğum düşünüyorum şuan 33+1 im 36 haftada bırakacağım magnezyumu . Doktorum normal düşünüyorsam o haftalarda brakmamı söyledi. İnşallah ağrım daha çok olmaz
myangelson babyiscoming_ evet ya bakalım perinatoloji ne diyecek en olmadı eczaneden kendim alayım doktorun dediği gibi zaten özel ilaclardan 🤷🏻♀️😅
Damyavuz babyiscoming_ doğuma kadar omega 3’lü multivitamin devam. Çünkü asla balık görmek 🐟 bile istemiyorum 🤢 3 hamileliğim de hepsinde 🐟 tan tiksindim 🤦🏻♀️