Zhr_mom1 Günaydın sevgili annelerim ve anne adylarım🌸 Şuan 10/0 dayız. 3 hafta sonra ikili taramam var özel hastahneye gidiyorum . İkili tarama hakkımda bilgilendirir misiniz. Ayrıca ücretlendirmesi nasıl oluyor .hem giriş hemde ikili tarama ücreti mi vereceğim hiç bir bilgim yok 🦋
poyrazmom_ Zhr_mom1 muayne ayrı ikili taram ayrı ücret canım önce ultrasondan bakılıyor ense kalınlığı ve burun kemiğine daha sonra kan alınıyor ortalama 2 haftaya sonuç çıkıyo, gitmeden önce çikolata ye meyve suyu falan iç 🤗
Donaldvetomris Zhr_mom1 11.Haftamda yapıldı ultrason ile baktı doktorum ense ve burun normal dedi kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum 5 gün oldu kan vereli özele gidiyorum ama doğum paketimin içinde o yüzden herhangi bir ücret ödemedim 🌸
Zhr_mom1 babycom456 merhaba 12/1 olmş olcaz yani bn geçen hafta gtmiştim o haftaya göre 3 hafta dedim🙈
Donaldvetomris Zhr_mom1 malesef fiyatlar çok uçuk ben ankara medicalparka diyorum batikenttekine doğum, gebelik kontrolleri,testler,babaya check up,diyetisyen ve emzirme eğitimi,oda süsleme toplam 53 bin verdim karta 4 taksit yapıldı
poyrazmom_ Zhr_mom1 bizimki görmüştü ama tam emin olmak için söylemedi 14 de sonuç için gittik cinsiyeti de öğrendik 🤗