idolice Merhaba Kızlar 👋 İnternette Bi Yerde “Doğumda Çöpe Giden Kordonunuzu Bağışlayın 5 Lösemili Çocuğa Kök Hücre Tedavisiyle Hayat Versin” Diye Bi Post Gördüm... Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’ni Arayıp Bağışçı Olmak İstiyorum Deyince Hangi Şehirde Olursak Olalım Gelip Doğum Sırasında İlgili Yetkililer Alıyorlar-mışşşşş Diye Yazıyodu Ama Ankara Üniversitesi’nden Bi Numara Verdiler Aradım Diyarbakır’dan Arıyorum Dedim “Ankara Dışında Kayıt Almıyoruz” Dediler 😖🙄😬 Ankara İçinde Düşünen 🤰 Anneler ve Anne Adayları Varsa İrtibat Numarası; ☎️ 312 595 74 78
Dmlaysun idolice cok faydalı bı post olmus bence bu konu dahada aydınlatılmalı hıc kımsenın hayata garantısı yok çöpe gıdecegıne yavrularımıza ulasın kaydetım ınsalah doktoruma sorup bende yollarım
Zelnuray Sitionline daha yaptırmadım iyice araştırmak istiyorum çünkü yanlış anlaşılmasın belki yalan haberde olup böyle organ mafyalarıda olabilir bi kaç kere duydum çünkü
idolice Zelnuray Canım ben de işte o yüzden gerçek kurumlara ulaşıp sordum 🙂 Sende doktorun ve üniversite hastanesiyle görüşüp karar ver 😚
Zelnuray idolice aynen bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz bazı şeyler ufak ama şakaya gelmemeli ☺️
idolice Dmlaysun Evet tatlım sosyal medya hesaplarında falan da duyurulup daha çok anneye ulaşsa keşke 🙏😇