Merhaba arkadaşlar benim ki baya bi geç oldu ama miniğimle ilgilenmekten pek fırsat bulamadım. Öncelikle kesinlikle korkulacak birşey yokmuş. Odaya alındım nst hazırlık süreçleri oldu sonra doğum vakti geldi çattı ameliyathaneye alındım spinal için anestezi doktoru kamburu çıkararak eğilmemi söyledi çok korkuyordum hatta titreyecek kadar çok korkuyordum ama doktor beni rahatlattı ve kendimi sıkarsam iğnenin tutmayacağını söyledi bende kendimi saldım iki saniye sürmedi yatırdılar beni damaryolu açmak daha zordu diyebilirim yani yavaş yavaş ayağım ağırlaşmaya başladı beş dakika içinde ayağımı kaldıramaz oldum ve ameliyata başlamışlar hatta ben ameliyatın başladığının bile farkında değildim damla hanım gelmedi mi diye soruyordum. 15 dakika sonra meleğimi çıkardılar ve o an o kadar mükemmeldi ki herşeye değdi ameliyat sonrası bol filtre kahve ve bitter çikolata yedim bol bol yürüdüm sadece yatıp kalkarken dikiş ağrısı oluyor o da çok normal korkmayın ve kendinizi germeyin söyleyeceklerim bu kadar 😇