Alparslanyigit19 27 günümüz vardı uygulamaya göre daha dua eder misiniz suni sancı verdiler şimdi hayırlıca dogumumuz olur inşallah 36. Haftada doğum yapan varmı
YesimAykut Alparslanyigit19 bebek önden mi gidiyordu acaba yoksa haftasıyla uyumlu muydu🤗 sağlıkla kucağınıza alın😌
irem88 Alparslanyigit19 hiç korkma ayını doldurmuş zaten sağlıkla kavuş bebeğine Allah yardımcın olsun inşallah
Hayalimmm42 Alparslanyigit19 bunlara hiç odaklanma bebegıne ve sancılarını yönetmeye odaklan saglıcakla kucagına alırsın inşallah bize iyi haberlerini vermeyi unutma 🙂
Alparslanyigit19 Kızlar doğum yaptım çok şükür suni sancı verdiler kendi sancım gelmedi hayırlısıyla tamamladık şuan kuveze alındı inşallah kucağımıza da alırız dua edin
Esraaabayy Alparslanyigit19 Hayırlı olsun canım, rabbim tez zamanda sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Küveze neden girdi büyük bi sıkıntısı yok değil mi inşallah
Riley Alparslanyigit19 Ne güzel ne mutlu size hayırlısı ile kolaylıkla doğurursunuz inşallah, darısı başıma 38+3 deyim
Eylul5961 Alparslanyigit19 ben 36 da dogum yapmistim ayni sekilde suyum gelmişti sonra sancim oldu bebegimde kuvoze girmemisti sağlıklıydi sizde merak etmeyin bu haftalarda kilosu da iyiyse kendini kurtariyor hayirli saglikli dogumlar simdiden 🌸
Alparslanyigit19 Eylul5961 sagolun Allah razı olsun küvöze alındı inşallah tez zamanda kavuşuruz nefes almada biraz sıkıntı varda