Gkya Gg123 merhaba canım bende 36+5 im bugün normalde şeker yüklemesi yaptırdım ama çıkmamıştı son birkaç hafta da acile farklı sebeple gittiğimde şekerim yüksek çikti 155 144 gibi gelen hafta sonuda 1 gün hastanede kaldım fatklı sebepten ama doktoruma söyledim şeker takibi de yapalım dedi yaptı 2 kere yğksek çikti ama tatlı şeyler yemiştim hastaneden çıkınca da kendim evde ölçüm yaptım yemekten sonra yğksek çıkıyor bir sıkıntı olur mu acaba doktoruma da haftaya Çarşamba gideceğim doğum için gün verecek o bu değerler yüksek mi sizin nasıl gidiyordu şekeriniz
neslsah-1 Gg123 bendede var şeker ama benm şeker son haftalar baya kayboldu 😅 3 150 demişti geçen hafta doktor 39 haftayız suan yarın kontrol var bakalmne dicek
Gg123 Fyz_a evet normal doğum yaptım 37 haftalıkken ama bebek kilo alımı çok yavaşlamıştı gelişimi 15 gün geride kalmıştı doktorda beklemeyelim dedi suni ile başlattı çok şükğr doğdu
Gg123 Gkya dahiliye doktoruna göre 140 üstü çıkmaması lazkm kadım doğumcu da 200 üstü istemiyorlar dikkat et ekmek makarna vs tüketme son zamanların zaten ama bu değerleri ben arada görüyordum çok şükğr bi sorun olmadı
Gkya Gg123 çok şükür bende 200 daha görmedim tesadüf eseri farkettik bunuda bakalım dikkat ediyorum a kaldı
Gg123 Gkya sağlıkla alın kucağa inşallah 🙏 bende hep şekerden dolayı normal yapamam diye korkuyordum çok şükğr oldu
Ceycey22 Gg123 ben de şeker hastasıyım ilk bebeğim 38 de geldi ama acil sezeryan ile yoksa normal planlıyordum bende ama buna kesinlikle bebek karar veriyormuş onu anladım. 2. ye hamileyim bunda da normal istiyorum bakalım 😅
Fyz_a ecrinnn1907 valla hic bilmiyorum ben kendimi gayet iyi hissediylrdum yukleme yapildi ve seker cikti bende cok sasirdim suan dikkat ediyorum tabi ama oyle bi belirtisi olmamisti sadece genel olaraj yemekten sonra uyku hali olabiliyor diye biliyorum
Symstf ecrinnn1907 ayaklarda yanma veya donma, ağız kuruluğu, yemeklerden sonra uyku hali, açken sinirlilik hali, sık idrara çıkma, ve aşırı su içme isteği. Eğer çok yğksek ise gözlerde kararma, kafada uyuşma veya tüm bedende uyuşma gibi belirtileri var.
Gg123 Bessteeeee yani ilk 3-4 saat normal sancı gibiydi ama son iki saat şiddetlendi ama ben daha zor geçer sanıyordum 5 saat sonunda doğdu sancıyı verdiklerinden sonra
Gg123 Ceycey22 öyle tabi o an ne gerekiyorsa o olacaktı bana ilk suni ile deneriz olmazsa mecbur sezeryan olacaktım