bkdusunenanne Hamile kaldığımdan beri o kadar çok çıkıyor ki boynumda bile var fark ederseniz yanaklarım çenem berbat durumda ben bi kısmını paylaştım sizinle yanağım bayadır böyle kaşınıyor ama geçmiyor sizde durumlar nasıl geçtimi sivilce leriniz
aslihan41 bkdusunenanne benimde 2. Hamileliğim böyle sivilcelerim şu an 20. Haftadayım İlk gebeliğimde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım resmen tekrar ergenliğe girmiş gibi hissediyorum ama bence doğumdan sonra geçecek çok kafaya takmamak lazım hormonlar değişiyor sonuçta :)
G-2012 bkdusunenanne benim de ilk hamileliğim benimde yüzümde çıkmazdı sivilce hiç yüzümde sırtımda bacaklarıma kadar sivilcelendim☺️
Ayse0575 bkdusunenanne bende aynı durumdayım. Her gün başka yerde çıkıyor kaşınıyor ve acıyorlar. Yüzüme ekstra bilmediğim bir şeyde kullanmadım sağlıklıda besleniyorum ama anlamıyorum çok büyük ve rahatsız ediciler
Pinarkorkmazer bkdusunenanne hormonlardan oluyor sorun etmeyin geçer herkesin aynı olmaz ben iki gebelik yaşadım ikisinde de bir tane sivilcem yoktu