Ebo61 Herkese Merhaba Bebeğimizin FL uzunluğunu her hafta farklı farklı ölçüyorlar. 24+4 iken 25+2 27+4 iken 26+2 28+0 iken 25+4 ölçtüler. Bu durumu yaşayan var mı? Ultrason mu yanılıyor.
Guzelanne56 Ebo61 yaşamayan yoktur desek yerıdır😁 gayet normal ılerı gerı uzuv farkı olması her bölge aynı olmaz
Sulearas Ebo61 geriden gelmesi ileriden gitmesi gibi durumlar var bu. Hatta 3 haftaya kadar ılerıde olması normal der Dr gerı olmasındada 2 hafta kadar normal derler. Bu her muayneye gittiginde degişir. Dr sana bunun hakkında bılgı verir.
Ebo61 Guzelanne56 Her bölge değil ki. Bacak boyunun uzunlukları bunlar. Sanki kısalıyormuş gibi ölcüyorlar🙄
Guzelanne56 Ebo61 canım bu kadar takılma bı ölçer 28 çıkar bı ölçer 27 çıkar doğrusunu ölçmek mümkün degıl aynı gün 2 hafta oynadığı olıyor benım bebegımde. Bebek nasıl pozısyon alırsa ölçüm degısır mılım hesabı zaten
Ebo61 Sulearas 3.5 hafta önceki ölçümle bugün ki ölçümü aynı. Yani bebegin boyu hiç uzamamış görünüyor. Bu normal değil. Sorun orada zaten yoksa kısa ya da uzun olması değil problem
Sulearas Ebo61 doktora sordunuz mu bunun hakkında birşey dedımı. Dr degıstırın eger emin olamıyorsanız
Ebo61 Sulearas farkli doktordan fikir alıyorum. Biri kısa değil gayet uyumlu diye ölçüyor. Diğeri ailede kısalık varsa olur diyor. Ama öyle kimse de yok. Ben de ultrasondan veya doktordan değişebileceğini düşünüyorum artik
Ebo61 Guzelanne56 evet ayni gün farklı olcenler var malesef. Ama insan takiyor işte kafaya. Bi hastalığı mi var? Gelişimi mi geri? Ben mi beslenemiyorum? Gibi kafada deli sorular 😀😀