Minik1tirtil Merhaba hanımlar elimde hastane çıkışı takımı yok elimde olanlar ile takım yaptım ama arkadaşım şu kimono gibi olan zıbından olmazsa olmaz diyor kafam karıştı şimdi normal yenidoğan zıbın olmaz mı
ttazeannee Minik1tirtil olur tabikide ben doğumhanede bebeğime giydirecekleri kıyafetlerin arasına koymuştum hemşireler giydirmeyi bile normal zıbın giydirdiler. Sanırım eskiden kullanılıyordu onlar artık kullanılmıyor
Nananan Minik1tirtil ben ikisindendr koymuştum hemşire iç zibini giydirmemisti normal zıbıni giydirmisti demki çok da gerekli değil olmasa da olur
Guzelanne56 Minik1tirtil hıc gereklı degıl alt üst takım eldıven çorap şapka bıde normal zıbın yeterli battanıyeyle verırım gıydırırler
Serrabade Olur neden olmasın ki . Ben tam tersi onları sevmiyorum ilkine de koymamıştım yine koymayı düşünmüyorum
ikiaslanannesi80 Minik1tirtil Olur neden olmasın zaten artık giydirmiyolar 2 doğum yaptım ikisine de aldım koydum ama giydirmediler öyle aldığım gibi yıkadım geri dolabına koydum duruyor illa koyayın diyorsanız isterseniz hediyem olsun hiç giyilmedi yıkandı 4 tane var elimde göndereyim ❤
Zeyciikk @Minik1tirtil bana da illa al özellikle istiyorlar demişlerdi gebe okuluna gittim ordaki ebe sakın onlardan koymayın hiç sevmiyoruz düz zıbın istiyoruz dedi bize. Bence de gereksiz normal düz zıbın koymanız yeterli olur
myavocado Minik1tirtil kimono gibi zıbınlardan almıştım ben ama kullanılmadı hiç, hastanede ebe o alttan çıtçıtlı olan nirmal zıbından aldı.