Tugcev 50 gün oldu doğum yapalı kızlar. Kids’e giriyordum arada bir bebekle ilgili şeylere bakmak için ama hiç aktif değilmişim buraya girince anladım. Kaç posta cevap attım bilmiyorum 😂 diğer tarafta postta okuyamıyorum anlamadım 🤦🏻♀️
Ozgednc Tugcev 4 ay oldu kidse bende bebekle ilgili şeylere bakmak için 2 dk girip cikiyorum ama gönlüm hala burda. Eskisi gibi burda da aktif değilim bebekten dolayı buranın tadı farklı ☺️
Tugcev Limonlukekkk evet. Sarılıktsn dolayı hastanede mamaya başlattılar. Başta az içiyordu ama artık memeyi çok az aldığı için çoğunlukla sağarsk verdiğim için mama içiyor
Tugcev Deletedmom_116 kidse geçemeyenler olarak yeniden hamile kalıp burda kalıcaz sanırım bizde 🤦🏻♀️
Enfal_06 Tugcev iyi bu aralar çok huysuz bizim ki gaz problemimiz başladı doktor bu aylarda olur dedi haftaya kalça ve göz muayenesi var şimdilik güzel idare eder
Adenmom_ Tugcev valla biz de iyiydik ama son 2 gündür sebepsiz bir ağlama özellikle akşam saatlerinde gazını da çıkardığını görüyorum ama anlam veremedim