beyzatrl Merhaba erkek bebek bekliyorum Asil ismini çok beğendim ama yanına ek bir isim önerebilir misiniz
rosatue beyzatrl Tek isim düşünmez misiniz? Çift isim bana bir çılgınlık gibi geliyor son zamanda tercih ediliyor ama seslenirken çift isim olmasının zorluktan başka bir vasfı olmuyor. Karar sizin. Sorunuza yanıt olarak Asil Uras uyumlu olabilir gibi.
Aeell beyzatrl Asil Uraz Asil mert Asıl karan Asil Han Asil Mete Asil Barlas Asil Buğra Asil Eymen Asil zeyd Asil Asaf Asil tan Asil Ege Asil Buğra Asil Dora
Mzzz rosatue bı çılgınlık yapalım demişler 😂😂 ya çift ismin neresi çılgınlık ikisini bir kullanmazsin diledigini kullanırsın şahsen ben kendi adımdan hiç memnun değilim o yüzden keşke iki isim olsaydi tercihim olsaydı derim o yüzden çocuklarıma iki isim koydum 😂 çok çılgınız 😂😂😂
Cnhavva rosatue ben isim konusunda biraz hassas yaklasiyorum arastirma da yaptim eger bilinen taninan buyuk kisilerin adini koyucaksaniz o kelime aklima gelmedi simdi siz anladiniz o zaman tek isim cocuga agir gelebiliyomus
Ecemom_ beyzatrl asil ege hoşuma gitti birden 😂 ben de erkek olursa ege koymayı düşünüyorum ama şimdi bir asil ege düşünmedim değil😂
Emelsimge-3103 Aaaa benim oğlumun ismide asil Utku olacak nasipse.harflerin enerjisine inandığım için Utku ismini de ekledim ayrıca Utku isminin anlamı zafer demekmiş ,zaferde eşimin adı☺️💕