kaderrkarrtal Kaktuscekirdegi hayırlı olsun aşkım hamileyim 1 hafta sonra hcg baktırmaya git doktora biraz artsın ki ilk gider gitmez belki keseyi de görürsün
yuksell07 Kaktuscekirdegi erken gebelik testi galiba pozitif çıkmış adet gününü bekleyip doktora gidebilirsiniz
Semyil Kaktuscekirdegi evet canım silik çizgi testi yaptıktan sonra 5 dk içerisinde çıktıysa hamilesin ama en sağlıklısı kan testi vermek hayırlı olsun
mervub bence evet hamilesin, catlamadan kac gun gecti? 10.gunden itibaren silik olarak cikmaya baslar sonra netlesir adet gunune kadar
Kaktuscekirdegi kaderrkarrtal arkadaşım da yaptı onda böyle çıkmış benimkinde olma ihtimali yüksek değil mi
Tugceaker Kaktuscekirdegi evet canm arkadaşının çift çizgisi yok ama sen hamilesin yarın hemen kan vermelin Kadın doğuma çık hemen
Sila41_ Kaktuscekirdegi ben bundan daha silik bir şekilde öğrenmiştim ilk gebeliğimi sağlıksız oldu 6 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar deniyoruz dua et bana nolur allah yüzümüzü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın gebesin bence bu arada