aysecety fethi sekinde normal doğuma zorluyorlar mı makat geliş ve iri bebek bizimki. bir de özelde sezaryen doğum fiyatları şu an nasıl biliyor musunuz acaba
Tgbkts aysecety gorumcem 10-12 saat 2-3 dakikada bir gelen 90-95 sancıya rağmen açılması olmadı ne yaptıysak sezeryana aldiramadik cocuk hareket etmiyordu serum verip cocugu hareket ettiriyorlardi en son biz imza ile cikip ozele gittik sezeryan oldu
Hlydrkk Emsal_swvinc1 oldu çok şükür sıkıntısız atlattık. Odalar tek kişilikti eş kabul etmiyorlar ama askeri personel olduğunu söyleyince eşimin kalmasına izin verdiler. Gayet temiz hastane hemşireler ilgiliydi çok yardımcı oldular.Doktorumdan zaten memnundum.
ES_es-Es Hlydrkk fethi sekin de mi doğum yaptınız, doğum sonrası odaya alindiginizda refakatci olmuyor mu
Duygu23 Tgbkts mrb bende elazigliyim Gülay bulu gittim miyase hoca çok söylüyorlar nasıl birisi ilk doğumum ozeldedi Figen hocadadi Anadolu hastanesi dedi ama fiyat çok fazla şimdi Gülay bulu bilen varmı nasıl bı doktor
Mstfaesr Bebekolik merhaba Fethi sekin de doktor bulabildiniz mi acaba? Miyase hanım a randevu aldım çarşamba günü için ben de. Nasıldır acaba
Tgbkts Mstfaesr ben degil gorumcem takipliydi ben ilk gebeligimde de simdi de mediline zeynep hocaya gidiyorum
Tubagur Şehir hastanesinde Necati hoca gerçekten bilgili iyi bi doktor sabahtan giderseniz sıra da veriyorlar özelde de Şükrü özbörüyü öneririm bende ona takipliyim 😊